Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Merhaba mb97 için yazılımı indiremiyorum
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba finlux 40fx7440f smart sn: 7078630300142
tv açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı mevcut mu ustam ?
Kart arızası var. Yazılım sorunu çözmedi. Teşekkürler ilginize.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.Kart arızası var. Yazılım sorunu çözmedi. Teşekkürler ilginize.
merhaba herhangi tepkime yok yazılım yemiyor maalesefFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Usb belleği değiştirin. GPT MBR değişimini yapın. FAT32 formatlayın. Tekrar deneyin.merhaba herhangi tepkime yok yazılım yemiyor maalesef
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Hi level 32hl520 tv nizami bir şekilde kapatıp 3-4 saat sonra açılmadı bir daha. Konusunda ki yazılımı indirmek için buraya yazmam gerektiği uyarısını üzerine yazıyorum. Yazılım linki alabilir miyim?
Hi level 32hl520 tv nizami bir şekilde kapatıp 3-4 saat sonra açılmadı bir daha. Konusunda ki yazılımı indirmek için buraya yazmam gerektiği uyarısını üzerine yazıyorum. Yazılım linki alabilir miyim?
Ekran çalıştıktan sonra sadce Vestel logosu 3 saniye yanıp sonra televizyon kapanıyorTV' deki problem nedir? Detaylı olarak yazın.