M Çevrimdışı

melihgulescioglu

Yeni Üye
19 Ağu 2023
2
28
merhabalar vestel 40FB5050 cihazım durup dururken vestel logosunda kalmaya başladı yaptığım araştırma ve edinimlere göre bu forumu buldum ve yardımcı olabileceğinizi düşündüm SN:7854148 700521
barkod: 10111627 1708 700521
anakart ve panel değişimi yapıldı mı bilmiyorum malesef

WhatsApp-Image-2023-08-19-at-00.59.16.jpg

hangi yazılımı yüklemem gerekecek ve nereden temin edebilirim ilgilenirseniz çok sevinirim iyi günler.

WhatsApp-Image-2023-08-19-at-00.53.08.jpg
acil full yazılım istiyorum kimse yardımcı olmuyor gereken tüm işlemleri yaptım.
anakart ve panelin değişmediğini düşünelim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
acil full yazılım istiyorum kimse yardımcı olmuyor gereken tüm işlemleri yaptım.
anakart ve panelin değişmediğini düşünelim.
üstadım hani bizde insanız sizler gibi işimiz, ailemiz, hastamız oluyor zaman bulabildikçe burada sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

suan ücreti karşılığı servise talep açsan 3 gün sonraya gün atarlar.
Buradan ücretsiz yararlanıp birkaç saat beklemek nedense size daha zor geliyor.!

kurtarma yazılımı verildi, bildirim çanını kontrol edin.

S Çevrimdışı

skyinn

Yeni Üye
20 Ağu 2023
3
24
üstadım hani bizde insanız sizler gibi işimiz, ailemiz, hastamız oluyor zaman bulabildikçe burada sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

suan ücreti karşılığı servise talep açsan 3 gün sonraya gün atarlar.
Buradan ücretsiz yararlanıp birkaç saat beklemek nedense size daha zor geliyor.!

kurtarma yazılımı verildi, bildirim çanını kontrol edin.
Hi level tv kanallar sürekli kendiliğinden karışıyor bazı kanallarda kayboluyor örnek vereyim trt yi açıyorsun ama show tv çıkıyor yardımcı olabilir misiniz? Yazılımla sorun çözülür mü?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hi level tv kanallar sürekli kendiliğinden karışıyor bazı kanallarda kayboluyor örnek vereyim trt yi açıyorsun ama show tv çıkıyor yardımcı olabilir misiniz? Yazılımla sorun çözülür mü?
TV' ye Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile ilk kurulum yaptınız mı?

Z Çevrimdışı

zeking

Yeni Üye
18 Ağu 2023
6
34
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Talimatlara uygun şekilde iki farklı usb den denedim fat32 formatında ancak herhangi bir değişiklik olmadı TV’de. Bir yükleme olmuyor gibi.

Usb_auto_update_g9 text dosyası ve mb140.bin dosyları vardı indirme linkinde. Doğru mudur bunlar?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Talimatlara uygun şekilde iki farklı usb den denedim fat32 formatında ancak herhangi bir değişiklik olmadı TV’de. Bir yükleme olmuyor gibi.

Usb_auto_update_g9 text dosyası ve mb140.bin dosyları vardı indirme linkinde. Doğru mudur bunlar?
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba, bu yazılımda da herhangi bir yükleme olmuyor aynı şekilde.
Son olarak bir kurtarma yazılımı daha veriyorum. Yukarıda başka bir üyeye söylediğim gibi MB140 anakartlar MB82 anakartların devamıdır ve ciddi anlamda bellek seçer. GPT ise MBR yapın ve yükleme sonucunu bildirin.

Geri
Üst Alt