slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Rica ederiz.Teşekkür ederim sorunum halloldu yazılımı yükledim tv açıldı şimdilik sorun gözükmüyor
Teşekkürler...
Rica ederiz.Teşekkür ederim sorunum halloldu yazılımı yükledim tv açıldı şimdilik sorun gözükmüyor
Teşekkürler...
O yüzden panel dosyasını doğrudan paylaşmadım. Cihazın USB' ye uygun dosyaları *.pcf ve *.ptf' tir.çok teşekkür ederim yardımınız için benim dosyamın uzantısının .bin olması gerekiyor yükleyince muhtemelen çalışacaktır sağlam bi ekranım olsa ondan okuyup arızalıya yazabilirim ama internette modeline bile denk gelmedim
teşekkürler
O yüzden panel dosyasını doğrudan paylaşmadım. Cihazın USB' ye uygun dosyaları *.pcf ve *.ptf' tir.
Estağfurullah. Ustamızda mevcut ise paylaşacaktır.anladım sizin kadar tecrübeli olmadığım için boş yere uğraştım sizide uğraştırdım kusura bakmayın
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-anlatim.2744/Aşağıdaki talimat sizinle paylaşılan FULL YAZILIM yükleme talimatı;
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Herhangi bir yerinde Menu 1505 görüyor musunuz? Menu 1505 yapmanız gerektiğini nereden gördünüz?
Ne kadar süre beklediniz? USB belleği değiştirip deneyin. USB 2.0 destekli olsun. Boot sektörü GPT ise MBR yapın. Tekrar FAT32 formatlayıp dosyaları klasörsüz olarak kopyalayın.https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-anlatim.2744/
priz takma olayını yaptım hızlı hızlı yanıp söndü fakat yazılım yüklenmedi
Ne kadar süre beklediniz? USB belleği değiştirip deneyin. USB 2.0 destekli olsun. Boot sektörü GPT ise MBR yapın. Tekrar FAT32 formatlayıp dosyaları klasörsüz olarak kopyalayın.
Disk Genius programı ile yapacaksınız. Ancak siz halen Menu 1505 ile yüklemeye mi çalışıyorsunuz?![]()
![]()
![]()
![]()
boot sektörü nasıl dediğiniz gibi yapıcam
hem öyle yaptım hem priz sök çıkarda yaptım olmadıDisk Genius programı ile yapacaksınız. Ancak siz halen Menu 1505 ile yüklemeye mi çalışıyorsunuz?
O zaman yukarıda söylediğim gibi anakart donanım yönünden kontrol edilecek.hem öyle yaptım hem priz sök çıkarda yaptım olmadı
Detaylı açıklama yazmamıştınız. Full yazılım paneli ve kapsadığı için verildi.hocam panel lazımdı ful verdin galiba ama gene işe yaramadı tv çalışıyor resim yok
Tv donanımı orijinal mi? Anakart değişikliği yapıldı mı?bilgiler için çok teşekkürler t con kartındaki modeli yazınca bin dosyasını bulamıyorum nereden bulabileceğim hakkında bilginiz varmı
For maximilyin: