İşlem yapılacak kart kabloların takılı olduğu kart. Diğeri arızalı kartın fotoğrafıBurada iki ayrı TV iki ayrı anakart görüyorum. Hangisi işlem yapılacak olan, hangisi hangisinin kartı?
İşlem yapılacak kart kabloların takılı olduğu kart. Diğeri arızalı kartın fotoğrafıBurada iki ayrı TV iki ayrı anakart görüyorum. Hangisi işlem yapılacak olan, hangisi hangisinin kartı?
Önce şu dosyayı Menu > USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.İşlem yapılacak kart kabloların takılı olduğu kart. Diğeri arızalı kartın fotoğrafı
Dosya yokÖnce şu dosyayı Menu > USB Operations ile yükleyin. Sonucu bildirin.
Dosya yok
Değişiklik var mı?Dosya yok
bu 43 ekran yazılımı eminmisinizFull software. Try at your own risk. If you have problems with the remote control, use a Vestel or a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kendi cihazınız için mi soruyorsunuz?bu 43 ekran yazılımı eminmisiniz
Sorry. By mistake I gave another profile. But for 2D-S02, I don't have it in the archive.Hocam yazılımı attım değişen bir şey olmadı. Fakat benim dikkatimi çeken bir şey var yüklediğimiz dosyada 3D-S02 yazıyor panelin etiketinde 2D-S02 yazıyor. Bununla ilgili bir problem olabilir mi? Yoksa panel mi arızalıdır? Kartı paneli kırık nexonda denediğimde ekranın sağlam tarafındaki görüntü net, vestel panelde denediğimde görüntü gönderdiğim resimdeki gibi. Teşekkürler.
Master we will solve it with panel file editing.Sorry. By mistake I gave another profile. But for 2D-S02, I don't have it in the archive.
Rica ederiz.Teşekkürler hocam.
![]()
![]()
Merhaba emeğinize sağlık teşekkürler sorun giderildi.Merhaba Vestel marka tv vestel yazısında kalıyor. sanırım yazılım guncelleme yapılması gereklı konuyla ıle ılgılı yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevinitim
![]()
Merhaba Vestel marka tv vestel yazısında kalıyor. sanırım yazılım guncelleme yapılması gereklı konuyla ıle ılgılı yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevinitim
![]()
o yazılım attım lakin açılmıyor tv birkaç kez led yanıyor sönüyor sonra direkt yanık kalıyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Orijinal full yazılım verilmişti bence yüklemeye çalışıno yazılım attım lakin açılmıyor tv birkaç kez led yanıyor sönüyor sonra direkt yanık kalıyor.