Linki göremedim, yardımcı olur musunuz?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Linki göremedim, yardımcı olur musunuz?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Sağ üstte çan simgesine tıkla orda bildirim olacak ordan takip etLinki göremedim, yardımcı olur musunuz?
Adımları aynen uyguladım.Sağ üstte çan simgesine tıkla orda bildirim olacak ordan takip et
Bilgilendirme için teşekkürler Üstad.İkinci el olarak bulunur ama revizyonlu işlem görmüş olabilir temiz denk gelebilir sans artık bir süre iş yapar belki sıkıntısız panel ömrü bitene kadar devam eder.
TV seri nosuna göre üst model anakart da kullanılabiliyorBilgilendirme için teşekkürler Üstad.
Bir de aklıma gelmişken şunu sorayım, bu ana kart değişirken, TV de bulunan DVB-T tuneri yerine DVB-C tunerli bir anakart takılamaz mı?
Sanırım DVB-T tuneri de anakart a bütünleşik.
Yoksa yanılıyor muyum?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka yazın.Adımları aynen uyguladım.
Uzun bir süre standby ışığı yanıp söndü ama güncelleme yapmadı
Ekranın belirli bir bölgesinde ışık azalması, kararma gibi durumlar oluşuyorsa led bar arızasıdır. Led Bar, Besleme kartı kontrolü gerekir. Yazılım ile çözülmez.ekran üstarafta kararma olmakta daha önce formda bulduğum güncel yazılımla sorunu çözmüştüm . aynı dosyayı bulamadım formda core yazılım kısmındada istekte bulunun uyarısı vermekte en güncel yazılımı vere bilirmisiniz veya bu ekranın üstününkaramasını hangi yazılıml çözerim ilgi ve alaka için şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Önce indirdiğiniz dosyayı saklamalıydınız bence,uzun bir süredir yazılımlar seri numarasına göre veriliyor ama led arızası da olabilirekran üstarafta kararma olmakta daha önce formda bulduğum güncel yazılımla sorunu çözmüştüm . aynı dosyayı bulamadım formda core yazılım kısmındada istekte bulunun uyarısı vermekte en güncel yazılımı vere bilirmisiniz veya bu ekranın üstününkaramasını hangi yazılıml çözerim ilgi ve alaka için şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Teşekkürler, bu yazılım sorunumu çözdü. Televizyon açıldı. Ekran ters geldi önce, panel yazılımını da yükleyince ekran da düzeldi. Teşekkür ederim ilginiz için.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka yazın.
Panel yazılımı?Teşekkürler, bu yazılım sorunumu çözdü. Televizyon açıldı. Ekran ters geldi önce, panel yazılımını da yükleyince ekran da düzeldi. Teşekkür ederim ilginiz için.
Enerji tasarrufu değerini değiştirdiğinizde durum değişiyorsa söylediğim durum geçerlidir. Led Barlar bir süre sonra tamamen kesilecek ve ses var görüntü yok arızası göreceksiniz.led değil daha önce yazılımla çözdüm ekranın yarısı oluyor yarısı olmuyor yukarı kısmı karanlık enerji tasarrufunu minumum yaptım düzeldi