I don't have for a stick. I only have bin for 25Q80 flash memory. It is written with a programmer. Is good ?.Sevgili Usta!
Bu TV için eksiksiz bir yazılıma ihtiyacım var.
Led sadece yanıp söner.
Gerekli fotoğrafları ekliyorum.
Teşekkürler.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!merhabalar.
mb140 programını indirebilir miyim?
merhabalar.
mb140 programını indirebilir miyim?
Ben besleme kartı yazmıştım o tv ye ait sıfır kart bulmak biraz zor piyasada kırık tv lerden elde edilen çıkma kartlar dolaşıyor.Estağfurullah, Üstad değilim Üstadım;
Öncelikle mesajımı ilgili konuya taşıdığınız için teşekkürler. Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler...
By_Trol Üstadım;
İlginiz için teşekkürler, geç yanıt verdiğim için kusuruma bakmayınız, ancak fırsat bulabildim.
Gün içinde güvendiğim bir özel servise TV yi götürdüm, hemen arka kapağı komple çıkardı ve bir takım aletlerle ölçüm yaptı, ustanın bana söylediği "Ana Kart" ın bozuk olduğu..
740 TL ana kart ücreti+ 260 TL de işçilik olmak üzere, 1000 TL bir fiyat çıkardı.
Tabii ben bilemem gerçekten de ana kart mı bozuk ancak, bu tip arızalar da genellikle, ana kart, besleme kartı, kondansatör ve bir şey daha dedi şimdi aklımda değil, bu saydığı 4 arızadan birine tekabül edermiş, stand by ışığının yanıp sönmesi.
Zaten sizler de ana kart ya da kondansatör yazmıştınız.
2012 model bir LCD nin ana kartını şu anda bulmak mümkün müdür? Vestel firması üretiyor mu, yoksa ikinci el mi bulunuyor, ana kart değişince kaç sene dayanır acaba? Kafamda deli sorular...
Takılır görüntü tutmayabilir panel yazılımı ile çözülür.Bilgilendirme için teşekkürler Üstad.
Bir de aklıma gelmişken şunu sorayım, bu ana kart değişirken, TV de bulunan DVB-T tuneri yerine DVB-C tunerli bir anakart takılamaz mı?
Sanırım DVB-T tuneri de anakart a bütünleşik.
Yoksa yanılıyor muyum?
By_Trol
Bizden panel yazılımı istememiştiniz.Teşekkürler, bu yazılım sorunumu çözdü. Televizyon açıldı. Ekran ters geldi önce, panel yazılımını da yükleyince ekran da düzeldi. Teşekkür ederim ilginiz için.
Led arızası var yazılım kesinlikle çözmez.led değil daha önce yazılımla çözdüm ekranın yarısı oluyor yarısı olmuyor yukarı kısmı karanlık enerji tasarrufunu minumum yaptım düzeldi
tv komple orjınalfınlux 24fx4020f modelli tv sadece logosu geliyor
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.tv komple orjınal
çok teşekkür ederim ben bu işi hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yardımcı olmak derken? Nerede takıldığınızı paylaşın.çok teşekkür ederim ben bu işi hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Böyle şeyler derken. Ustam bizlerin uzaktan yardımcı olabileceği şeyler sınırlı. Doğru yazılıma ulaşmanız sıkıntılı olduğu için yazılımları paylaşıyoruz. Aynı zamanda indirme sayfasında nasıl yükleneceği ile ilgili de bilgi paylaşıyoruz. Ancak bu konunun ilk mesajında da belirttiğimiz üzere yazılım yüklemenin yapısı gereği riskler mevcut olduğu için naçizane tavsiyem bu işin profesyoneli olan ve size yakın bir ustadan doğrudan yardım almanız. Hiç bilmiyor iseniz hatalı yükleme v.b. sorunlardan dolayı TV' de kalıcı hasar oluşmasın.ben elektrikçiyim hiç böyle şeyler yapmadım