O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Çok çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

Yanlış etiketleme yaptığım üstadlar kusura bakmasın, tv bozulunca sıkıntı yaptık, karıştırmış olabilirim :(

Bu tv ilk kez bozuluyor 11 seneyi geçti, hatta kendi kendime diyordum ; ''Maşallahı var, taş gibi çıktı bir kez bile tık demedi'' diye, al sana tık :))

Nazarım değdi demek ki, takılacak olan ana kart da beş on sene dayansa yine dua ederim, daha az da dayanabilir tabii, şansa artık...

İyi geceler, selamlar herkese.

By_Trol By_Trol
slowfood slowfood

D Çevrimdışı

dygabdrrhmn

Yeni Üye
3 Ağu 2023
4
34
Vestel satellıte 48FD5400 48" LED TV açılmıyor. ışığı yanıyor ekranda Vestel logosu çıkıyor fakat geri kapanıyor yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz

Vestel satellıte 48FD5400 48" LED TV açılmıyor. ışığı yanıyor ekranda Vestel logosu çıkıyor fakat geri kapanıyor yazılım yüklemem lazım yardımcı olur musunuz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
123f32690ddaac531b0.jpg

İyi geceler. Dediğiniz gibi yaptım ve sizin sayenizde televizyonum düzeldi. Minnettarım. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba finlux 32fx410h uydu alıcılı tv kullanıyorum. Tv açılmıyor lttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor daha önce hi level tvye yazılım yükleyip çözmüştüm bunun yazılımı var mı. Teşekkürler

Merhaba finlux 32fx410h tv var kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Kurtarma yazılımı mevcut mu

Kod:
https://resmim.net/cdn/2023/08/03/SyLvT7.jpg

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
tv ilk kuruluma döndüksen sonra açılmıyor. yardımcı olurmusunuz

49ud84001f8c46f6de23a07e.jpg
İlk mesajınızda bilgileri eksiksiz ve doğru verdiğiniz, ayrıca doğru konuya mesaj yazdığınız için teşekkür ederiz. Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt