teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
IMG_20230803_002210da163381d21d42b6.jpg

seri no 8036393 800849

seri no 8036393 800849 ustalarım banada yardımcı olurmusunuz power basınca ışıklanma vardı yanlış yazılım yükledim galiba tamamen gitti şimdi sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor kurtarma yazılımı verebilirmisiniz
Yazılımı nereden alıp yüklediniz acaba :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
17MB130P anakart yazılımı olarak bulup yüklemeye çalıştım sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı
Yani bizim forumdan alıp yüklemedin anladığım kadarı ile , MB130 versiyonları olan kart diye hatırlıyorum ,3 var 4 ,5 var.Sendeki ilk versiyon neydi acaba,çok bilmiyorum ama muhtemelen spi flash çökmüş de olabilir ki çökmüşse yeniden programlamak gerekebilir,bunu da elinde cihaz varsa yaparsın yoksa servise vermek en iyi çözümdür.Yanlış biliyor da olabilirim bu konuda , en sağlıklı çözümü By_Trol By_Trol ustam verir,sadece fikrimi belirttim :ok

E Çevrimdışı

eren19

Yeni Üye
3 Ağu 2023
7
45
17MB130P anakart yazılımı olarak bulup yüklemeye çalıştım sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı
MB130 JVC Smart V3. 62.49.zipyüklemeye çalıştığım dosya bu

Yani bizim forumdan alıp yüklemedin anladığım kadarı ile , MB130 versiyonları olan kart diye hatırlıyorum ,3 var 4 ,5 var.Sendeki ilk versiyon neydi acaba,çok bilmiyorum ama muhtemelen spi flash çökmüş de olabilir ki çökmüşse yeniden programlamak gerekebilir,bunu da elinde cihaz varsa yaparsın yoksa servise vermek en iyi çözümdür.Yanlış biliyor da olabilirim bu konuda , en sağlıklı çözümü By_Trol By_Trol ustam verir,sadece fikrimi belirttim :ok
spi flash 2mb lık olansa yüklerim proğramlama cihazım var laptoplara bios attığım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yok ustam uyaran olmadı usb ye attım ok tuşuna basılı tutup fişi taktım gitti
Önceki versiyon neydi acaba,servis menünün fotosu var mı elinde? Gerçi yarın sevgili By_Trol By_Trol 'un cevabını bekleyelim bakalım,umarım düşündüğüm gibi değildir ,basit bir şeydir ama spi uçmuşsa işin zor ,genelde ana kartı değiştiriyorlar diye hatırlıyorum ,yani bakalım gelen cevaplar ne olacak :ok

Geri
Üst Alt