slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20230803_002210da163381d21d42b6.jpg

seri no 8036393 800849

seri no 8036393 800849 ustalarım banada yardımcı olurmusunuz power basınca ışıklanma vardı yanlış yazılım yükledim galiba tamamen gitti şimdi sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor kurtarma yazılımı verebilirmisiniz
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slm higlevel tvde trt3 yıldız spor tv100 gibi kanalları göstermiyor frekansı 11958 vesteli takıyorum gösteriyor hazır kanalda attım bana uygun yazılım varmıdır bir denesem teşekkürler..

hi-level2d65aa18c90ef7b82.jpg

hi-level164a59e949268dc4b.jpg
Bazı kanalların çıkmaması diğer frekans v.b. ayarları tam yapıyorsanız diseqC ayarı ile ilgilidir. Aşağıda konuyla ilgili By_Trol By_Trol ustamızın mesajını alıntılıyorum. İşlemleri uygulayınız;

Çatıda tek çanak anten olsa bile diseqc ayarlarını mutlaka yapın 1 numaralı Porta Türksat 2 numaralı Porta herhangi bir uydu ismini ayarlayarlayın şebeke arama yaptırın kanalların tamamı gelecektir.
Forumda hazır kanal listesi var fakat diseqc ayarı mutlaka yapılmış olması gerekir

Diseqc ayarı mutlaka yapılmalı yoksa sinyal almaz alsa da eksik kanal çıkar.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
MB130 JVC Smart V3. 62.49.zip yüklemeye çalıştığım dosya bu

yok ustam uyaran olmadı usb ye attım ok tuşuna basılı tutup fişi taktım gitti
Size güncelleme yazılımı verilmiş güncelleme yazılımı "OK" Tuşu ile yüklenmez siz "OK" Tuşu ile yüklemeye çalıştığınız için ana kart çöktü full yazılım "OK" Tuşu ile yüklenir. Burada en önemli iş size düşüyor yazılımı isterken olması gereken için net bilgiler yazmanız lazım.
Size yazılım yetkisi verdim sağ üst köşedeki bildirimi kontrol edin yazılım ve yükleme talimatı orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın. Yazılım yüklenmez ise yeni bir ana kart almanız gerekecek bu arada bazı yazılarınızda bios tan bahsetmiştiniz kullandığınız flask belleği windows işletim sistemi kurmak için ön yüklemeli (Botable) Falsh bellek yaptıysanız flash belleği rufus programı ile Fat32 Olarak biçimlendirin. Aksi taktirde botable flash belleği tv görmez.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
neden uyarsınlar abim belkide servis menü resminide istememişlerdir
Ne istediğini tam olarak yazmamış olabilir biz yazılım konularının ilk sayfasına hangi yazılımın nasıl isteneceğini yazdık teraspy teraspy üstat kurallar bölümüne konular açtı ilk sayfadaki yazı uzun okumak istemezler diye ben imzama "Spoyler" Ekledim en ufak yanlışlıkta ana kart brick (Çökme) Olur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
teşekürler

yazılım için teşekürler
Konulara teşekkür mesajı yazmanız yazılımlara erişiminizi sağlamaz. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın. TV' deki problemi ya da yazılım ihtiyacının sebebini detaylı olarak yazın. Paylaştığınız bilgilere uygun yazılımı indirme yetkisi tarafımızdan verilecek.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

simge07

Yeni Üye
2 May 2022
1
39
merhabalar tv de yazılım yukseltme yaparken acılıp kapanır hale geldı mb 82 ve mb 82s yazılım denendı fakat aynı sekılde kalıyor bu konuda yardıma ıhtıyacım var

20230804_121546.jpg

20230804_120326.jpg

20230804_120305.jpg

Geri
Üst Alt