S Çevrimdışı

sakyoruk

Yeni Üye
29 Tem 2023
6
43
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
panel yazılımı yükledim. Benim Panel numarası ile birebir aynı değil ama düzeltti sorunu.

bir arşiv vardı, panel yazılımları 1 ve panel yazılımları 2 diye. Onun içerisinde vardı.
Bizim paylaştığımız tüm yazılımlar yetki ile verilir. Muhtemelen başka bir kaynaktan edindiniz. Sorun çözülmüş, güle güle kullanın.

F Çevrimdışı

fatihbasay

Yeni Üye
2 Ağu 2021
6
34
Merhaba finlux 32fx410h uydu alıcılı tv kullanıyorum. Tv açılmıyor lttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor daha önce hi level tvye yazılım yükleyip çözmüştüm bunun yazılımı var mı. Teşekkürler

Merhaba finlux 32fx410h tv var kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Kurtarma yazılımı mevcut mu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba finlux 32fx410h uydu alıcılı tv kullanıyorum. Tv açılmıyor lttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor daha önce hi level tvye yazılım yükleyip çözmüştüm bunun yazılımı var mı. Teşekkürler

Merhaba finlux 32fx410h tv var kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Kurtarma yazılımı mevcut mu
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

O Çevrimdışı

ozgii

Yeni Üye
2 Ağu 2023
2
23
merhabalar, 4k smart 49ub8300 49 led tv modelli televizyonum vestel yazısında kalıyor sadece ışık yanıp sönüyor

IMG_20230802_184424.jpg

yardimci olabilir misiniz? yazılım yüklemek istiyorum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhabalar, 4k smart 49ub8300 49 led tv modelli televizyonum vestel yazısında kalıyor sadece ışık yanıp sönüyor

IMG_20230802_184424.jpg

yardimci olabilir misiniz? yazılım yüklemek istiyorum
Öncelikle ilk mesajınızda bilgileri eksiksiz paylaştığınız için teşekkürler. Sadece mesajınızı doğru konuya taşıdım.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

O Çevrimdışı

ozgii

Yeni Üye
2 Ağu 2023
2
23
Öncelikle ilk mesajınızda bilgileri eksiksiz paylaştığınız için teşekkürler. Sadece mesajınızı doğru konuya taşıdım.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Çok teşekkür ederim, yazılım ve direktiflerinizle birlikte sorun çözüldü. İyi günler.

U Çevrimdışı

umtcn61

Yeni Üye
18 Tem 2023
2
24
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
iyi akşamlar, usb'yi anca şimdi alabildim yapmaya hazırlanıyordum fakat 24 saat içerisinde yetkilenmem gitmiş, tekrardan yetkilendirebilir misiniz linki görebilmem için ?

Geri
Üst Alt