Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Eski versiyon yazılım verildi yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Daha önce V4 Yazılımı V5'E yükseltme yaptıysanız verilen yazılımı kesinlikle yüklemeyin ana kart tamamen çalışmaz hale gelir.

Yaklaşık 40-50 dklık yayın izledim şuanlık donma falan olmadı hocam sanırım youtube sorunu düzeldi:) teşekkür ederim güzel oldu.. otomatik güncellemeyide kapadım

merhaba hocam 17mb140 kart elimde var vestel logo üzerinde ve standbay işiği yanıp sönüyor.kumanda üzerinde yazılımda yüklüyorum standbay işiğida hızlı yanmada gözükmüyor.

Yaklaşık 40-50 dklık yayın izledim şuanlık donma falan olmadı hocam sanırım youtube sorunu düzeldi:) teşekkür ederim güzel oldu.. otomatik güncellemeyide kapadım
Rica ederim. :ok

merhaba hocam 17mb140 kart elimde var vestel logo üzerinde ve standbay işiği yanıp sönüyor.kumanda üzerinde yazılımda yüklüyorum standbay işiğida hızlı yanmada gözükmüyor.
Hangi yazılımı yüklemeye çalıştınız. Full? Kurtarma?

IMG_20230728_114205.jpg

Acil yazılım lazım

Televizyon açılıyor logo çıkıyor ışık yanıp sönüyor tekrar kapanıyor
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt