Stanbay ışıgı yanıp sönüyor tv ledler yanıyo 1 2 dk sonra tekrarlıyo aynı şeyiGoogle translate:
17MB120 için kurtarma yazılımı yoktur.
iyi günler
kanal listesi yüklerken tv yeniden başladı dönen logolarda kalıyor panel bilgisi bilmiyorum yazılımları tek tek denesem olurmu?
Mesajınızı taşıdım. Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Mrhaba 17mb120 Kurtarma yazılımı varmı elinizde her yere baktım silinmiş
Gündüz bakarım.Hocam benim sorunum wifi değil şuan, çünkü etnernet kablosu ile bağlıyorum. Sorunum YouTube'de 5-10 dk sonra videonun donması fişi çıkarıp takınca düzelmesi. Yazılımım güncel sanırım o yüzden rica etsem eski sürüm yazılım atma şansınız yok mu denemek istiyorum bir umut
Tv bilgileri sürüm bilgilerimi aşağıda yazmıştım
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...cin-full-yazilim-talep-konusu.446/post-381372
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Merhaba Hitachi 55HK6S64T
Televizyonum kendi kendine bağzen kapanıyor ama YouTube girdiğim an direk kapanıyor sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Eski versiyon yazılım verildi yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Merhaba, youtubede herhangi bir video 10 dk oynatıldıktan sonra youtube donuyor, tekrar tvyi aç kapa yaparsam düzeliyor yazılım ile düzelir mi?
Yeni yazılım yok ise, eski bir sürüm yüklesek düzelme şansı var mı? rica etsem eski sürüm bir kaç sürüm atabilir misiniz
50uhl650 Model
V.5.35.8.3
V.4.12.0.0
panel değişmedi, anakart değişmedi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
kurtarma Yazılımı lazım