slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Allah razı olsun yükledim çalıştı televizyonumuz.
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Allah razı olsun yükledim çalıştı televizyonumuz.
Eski versiyon yazılım verildi yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Daha önce V4 Yazılımı V5'E yükseltme yaptıysanız verilen yazılımı kesinlikle yüklemeyin ana kart tamamen çalışmaz hale gelir.
Rica ederim.Yaklaşık 40-50 dklık yayın izledim şuanlık donma falan olmadı hocam sanırım youtube sorunu düzeldi teşekkür ederim güzel oldu.. otomatik güncellemeyide kapadım
Hangi yazılımı yüklemeye çalıştınız. Full? Kurtarma?merhaba hocam 17mb140 kart elimde var vestel logo üzerinde ve standbay işiği yanıp sönüyor.kumanda üzerinde yazılımda yüklüyorum standbay işiğida hızlı yanmada gözükmüyor.
Hangi yazılımı
full yükledim hocam yükleme yapmadı hiç hocam kurtarma var mıHangi yazılımı yüklemeye çalıştınız. Full? Kurtarma?
Full yazılım tv nin kapak etiketine göre belirlenir. Marka nedir?full yükledim hocam yükleme yapmadı hiç hocam kurtarma var mı
usta etiket hiçbir şey yok eprom yazılım yükleyerek kurtama ihtimali varmı kendim televizyoncuyum.Full yazılım tv nin kapak etiketine göre belirlenir. Marka nedir?
Tv marka nedir yazarsanız yazılım yetkisi verilecekusta etiket hiçbir şey yok eprom yazılım yükleyerek kurtama ihtimali varmı kendim televizyoncuyum.
vestel 40fd5050Tv marka nedir yazarsanız yazılım yetkisi verilecek
vestel 40fd5050Tv marka nedir yazarsanız yazılım yetkisi verilecek
Yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.vestel 40fd5050
vestel 40fd5050
TV' deki problem nedir?
Acil yazılım lazım
Televizyon açılıyor logo çıkıyor ışık yanıp sönüyor tekrar kapanıyorTV' deki problem nedir?