Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun düzeldiKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun düzeldiKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz. Cümlemizden inşallah.Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun düzeldi
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerektiğini yazın!Merhabalar bende başlıkta yazıldığı model var ama yanlış bi yazılım attık herhalde stand-by ışığı yanıyor ama açamıyoruz çözümü nedir bilen varmı
evet işlmemci arızalı cıktı teşekkur ederimSize verdiğim yazılım cihaza özel
yazılım, kabul etmiyorsa donanımsal arıza vardır.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.merhabalar kolay gelsin
40fb5050 40'' cihazımız çöktü çalışmıyor
yardımcı olabilirmisiniz?
ürün orjinal değişme yok
![]()
hocam onu hallettim bana 17mb82s logo lazım varmı vestelTv marka nedir yazarsanız yazılım yetkisi ver
Birden fazla konuya ya da aynı konuya aynı mesajı birden fazla kopyalayıp yapıştırmayın. Mesaj yazacağınız konunun ilk mesajını okuyun, gerekli bilgileri paylaşın ve mesajınızı öyle yazın.![]()
Seg 32sch5630 logo geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ve kapanıyor full yazılım verebilirimisiniz tesekkurler herhangi bir tamir görmedi
Siyah ekranda kaldı derken sorunu detaylı açıklar mısınız? Ses var mı?Vestel satelite 48FD5400 48* LED TV
228-240V
SN.7846846 700255
Ürünün herşeyi orijinal fabrika çıkışlı
Yazılım gerekiyor siyah ekranda kaldı
![]()
Vestel satelite 48FD5400 48* LED TV
228-240V
SN.7846846 700255
Ürünün herşeyi orijinal fabrika çıkışlı
Yazılım gerekiyor siyah ekranda kaldı
![]()
TV bilgilerini ilk mesaja uygun şekilde GÖRSEL olarak paylaşınız.hocam onu hallettim bana 17mb82s logo lazım varmı vestel