A
arslansefa06
Yeni Üye
- 28 Tem 2023
- 1
- 33
merhaba kolay gelsin. 49fd7400 için güncelleme 110s miş fakat yükleiğimizde kumanda orjinal mi olması gerekli
Alıntı yaptığınız mesaj size mi yazıldı? Başka bir üyeye yazılmış olan mesajı alıntılayıp SPAM mesaj atmayın. Sizinle henüz yazılım paylaşılmadı!Hocam yazılımın nerede olduğunu bulamadım çan bildirin simgesinde yok maalesef
Tüm yüklemelerde kumandanın orijinal olması gerekir.merhaba kolay gelsin. 49fd7400 için güncelleme 110s miş fakat yükleiğimizde kumanda orjinal mi olması gerekli
Belleği değiştirin. Fat32 formatlı ve boot sektörünün MBR olmasına dikkat edin. Disk genius programıyla kontrol edilebilir. Maksimum 16 GB boyutunda, USB 2.0 destekli bellek kullanmaya çalışın.talimatları yaptım başta ışık seri yanıp sönüyor 1 15 saniye sonra tekrar yavaşa alıyor yükleme yapmıyor anladığım kadarıyla acaba yazılım yanlış olabilir mi ?
Yazılıma ne için ihtiyaç var?
İyi çalışmalar arkadaşlar fotoğrafını yüklediğim tv nin guncel yazılımı hangisi acaba yardımcı olur musunuz?
Etikette görünen seri numarası ile altına yazdığınız seri numarası uyuşmuyor! Etiketi okunaklı olacak şekilde tekrar paylaşın!Vestel satelite 48FD5400 48* LED TV
228-240V
SN.7846846 700255
Ürünün herşeyi orijinal fabrika çıkışlı
Yazılım gerekiyor siyah ekranda kaldı
Vestel satelite 48FD5400 48* LED TV
228-240V
SN.7846846 700255
Ürünün herşeyi orijinal fabrika çıkışlı
Yazılım gerekiyor siyah ekranda kaldı
TV arka etiket görselini de paylaşır mısınız? TV' de herhangi bir donanım değişikliği oldu ise onu da bildirin.
Anakartım 17MB190S
Menüden istenilen görüntüyü almamıştım.
Sanırım yanlış yazılım attığım için televizyon VESTEL logosu döngüsünde kaldı.
Core yazılımı veya full yazılım ayrımını bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz ?
TV arka etiket görselini de paylaşır mısınız? TV' de herhangi bir donanım değişikliği oldu ise onu da bildirin.
Full Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım
kurtardım. teşekkürlerFull Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.
herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım
kurtardım. teşekkürler