slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Rica ederiz.
Rica ederiz.
Kurtarmak için ihtiyaç var hocam yazılım varsa verebilirmisinizYazılıma ne için ihtiyaç var?
TV' deki arızayı detaylı olarak yazar mısınız?Kurtarmak için ihtiyaç var hocam yazılım varsa verebilirmisiniz
Hocam dmden yazarmisiniz bana acilHocam farklı yazılım attim baska bir sitede bulmuştum cihaz kurulum ekraninda kalıyor kumanda işlemiyor doğru yazilim lazım şuan
Peki. Aşağıdaki mesaj M maliunal isimli üye tarafından atılmış. Tüm bilgiler sizin paylaştığınız görsel ile aynı. Ancak görsel açılarına baktığımda görsel kaynağı farklı. Bu konuda bir fikriniz var mı?Hocam farklı yazılım attim baska bir sitede bulmuştum cihaz kurulum ekraninda kalıyor kumanda işlemiyor doğru yazilim lazım şuan
herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım
Hocam dmden yazin lutfen gerekeni ogreneceksiniz ve şaşıracaksınızPeki. Aşağıdaki mesaj M maliunal isimli üye tarafından atılmış. Tüm bilgiler sizin paylaştığınız görsel ile aynı. Ancak görsel açılarına baktığımda görsel kaynağı farklı. Bu konuda bir fikriniz var mı?
TV' deki problem nedir?
fabrika ayarlarına dönmek istedim . sonrasında tv açılmadı.TV' deki problem nedir?
TV'nin fişini çekip 10-15 dakika bekleyin. Tekrar takarak açın. Eğer TV üzerinde usb bellek v.b. takılı ise çıkartın.merhabalar vestel 4k 43ub7750 tv mi netflix açılmadığından fabrika ayarlarına almak istedim . ilk kurulum diye gelen menude tv yeniden başlayacak dedi ve kapandı ama açılmadı bir daha . kurtarma yazılımına ihiyacım var
fabrika ayarlarına dönmek istedim . sonrasında tv açılmadı.
sanırım yazılım çöktü.
bunları yaptım ama genede açılmadı. vestel logo geliyor sonrası yok.TV'nin fişini çekip 10-15 dakika bekleyin. Tekrar takarak açın. Eğer TV üzerinde usb bellek v.b. takılı ise çıkartın.
Bu arada cihaz revizyonlu. By_Trol Ustam.
O zaman biraz bekleyin. Bu sürede TV fişte takılı kalmasın. Bazen kendine gelmesi daha uzun sürebiliyor. Müsait olduğunda By_Trol ustamız geri dönüş yapacaktır.17mb120 kurtarma yazılımı paylaşabilirmisiniz? vestel 4k 43ub7750 tv için
bunları yaptım ama genede açılmadı. vestel logo geliyor sonrası yok.
Linkteki konun 1. mesajı okuyarak o konudan yardım talebi giriniz.32hb5000
17mb140
ekran ters döndü