merhabalar kolay gelsin
40fb5050 40'' cihazımız çöktü çalışmıyor
yardımcı olabilirmisiniz?
ürün orjinal değişme yok
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka yazın.
48FB7300 model vestel smart tv netflixe girdim dondu kapandı açılmıyor sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor yardımcı olabilir misiniz ?
Daha önce de yapmıştı hocam siyah ekranda kalıyor açılmıyor kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor sonra tık yok kurtarma yazılımı ile cozmuslerdi daha önceSiyah ekranda kaldı derken sorunu detaylı açıklar mısınız? Ses var mı?
Hocam yazılımın nerede olduğunu bulamadım çan bildirin simgesinde yok maalesefKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
televizyondaki sorun nedir. Tv arkasındaki etiketi paylaşırmısınız.merhabalar
32hb5000
17mb140
8177042902345
kurtarma yazılımı veya full yazılım bulabilir miyiz
sağ üstteki çan simgesine tıkla açılan pencere sana gelen bildirimler var orada yazılımla ilgili olana tıklarsa seni yazılıma götürür.Hocam yazılımın nerede olduğunu bulamadım çan bildirin simgesinde yok maalesef
Ses yok hocam hiç açılmıyorSiyah ekranda kaldı derken sorunu detaylı açıklar mısınız? Ses var mı?
Kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor tık yok daha önce de yapmıştı aynısını yazilim attılar düzeldi ancak yeniden aynı sorunu yapıyorSiyah ekranda kaldı derken sorunu detaylı açıklar mısınız? Ses var mı?
hocam yazılımı nasıl bulabılırım hıc ses goruntu yok çan simgesinde yazılım ile alakalı hıc bır sey yok yardmıcı olabılırmısn ya ugrasıyorum ıkı gundurSiyah ekranda kaldı derken sorunu detaylı açıklar mısınız? Ses var mı?
talimatları yaptım başta ışık seri yanıp sönüyor 1 15 saniye sonra tekrar yavaşa alıyor yükleme yapmıyor anladığım kadarıyla acaba yazılım yanlış olabilir mi ?Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka yazınız.
başka flash bellekle deneyiniz.talimatları yaptım başta ışık seri yanıp sönüyor 1 15 saniye sonra tekrar yavaşa alıyor yükleme yapmıyor anladığım kadarıyla acaba yazılım yanlış olabilir mi ?