Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,120
Acele etme sabah sana başka yazılım vereyim.İlgi ve emeğinize çok teşekkür ederim. TV artık çalışıyor ama ekran 180 derece ters döndü. Bunu da hallolur sanırım.![]()
Acele etme sabah sana başka yazılım vereyim.İlgi ve emeğinize çok teşekkür ederim. TV artık çalışıyor ama ekran 180 derece ters döndü. Bunu da hallolur sanırım.![]()
Bu TV' nin donanımında orjinalden farklı birşey mi var? Öyle birşey olmaması gerekiyor.İlgi ve emeğinize çok teşekkür ederim. TV artık çalışıyor ama ekran 180 derece ters döndü. Bunu da hallolur sanırım.![]()
İşlemleri yapabilirse hallederiz. ;)Acele etme sabah sana başka yazılım vereyim.
Saatlerdir başka yere bakmak yerine bu konunun ilk mesajını okuyup TV' deki problemi paylaşacak bir mesaj atsaydınız çok daha hızlı olurdu! Ya da üye olduğunuz forumda önce kurallar konusunu açıp okusaydınız!nasıl yazılım indirme talebinde buluncaz saatlerdir bakıyorum bir türlü bulamadım :S mb 97 hi level yazılım indirmem gerekiyor yardımcı olr musunuz nerden talep edicez bunu
tşk ederim ama bu cevap bana yardımcı olmadı sadece kızmışsınız bu mesajda yazılım indirme talebi nasıl oluşturabilrm diye sormuştum oysaki :(Saatlerdir başka yere bakmak yerine bu konunun ilk mesajını okuyup TV' deki problemi paylaşacak bir mesaj atsaydınız çok daha hızlı olurdu! Ya da üye olduğunuz forumda önce kurallar konusunu açıp okusaydınız!
Hala ilgisiz mesajlarla cevap veriyorsunuz! Bir sonraki konuyla ilgisiz (SPAM) mesajınız üyeliğinizin askıya alınmasıyla sonuçlanacaktır!tşk ederim ama bu cevap bana yardımcı olmadı sadece kızmışsınız bu mesajda yazılım indirme talebi nasıl oluşturabilrm diye sormuştum oysaki :(
tşk ederim ama bu cevap bana yardımcı olmadı sadece kızmışsınız bu mesajda yazılım indirme talebi nasıl oluşturabilrm diye sormuştum oysaki :(
Aslında yardımcı olması gerekirdi ,her şey açıkça yazılmış ,"evet haklısınız ,hemen okuyorum" diyeceğine, aksi bir şeyler karalamak iyi olmamışSaatlerdir başka yere bakmak yerine bu konunun ilk mesajını okuyup TV' deki problemi paylaşacak bir mesaj atsaydınız çok daha hızlı olurdu! Ya da üye olduğunuz forumda önce kurallar konusunu açıp okusaydınız!
İlgi ve emeğinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Yazılımı indirip yüklemeyi başardım. TV açıldı. Kumanda artık çalışıyor. Menülere rahatlıkla girebiliyorum. Tek sıkıntı ekran tepetaklak ters döndü. Düzeltmeye çalışıyorum. Şimdilik başaramadım.Gelen bildirimleri kontrol et yazılım linki orada
yazılımı yükledikten sonra mutlaka bilgili ver
sonunda bir tane insan evladı çıktı en azından düşünmen bile yeter bunu yardımcı olmasan bile ama hala yapamadım hocamAslında yardımcı olması gerekirdi ,her şey açıkça yazılmış ,"evet haklısınız ,hemen okuyorum" diyeceğine, aksi bir şeyler karalamak iyi olmamış![]()
Kurban geçti,geç kalmışınsonunda bir tane insan evladı çıktı en azından düşünmen bile yeter bunu yardımcı olmasan bile ama hala yapamadım hocamkendimi kescem şmdi
![]()
Ters döndüyse panel dosyasını editlemen gerekir ki düzelsinİlgi ve emeğinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Yazılımı indirip yüklemeyi başardım. TV açıldı. Kumanda artık çalışıyor. Menülere rahatlıkla girebiliyorum. Tek sıkıntı ekran tepetaklak ters döndü. Düzeltmeye çalışıyorum. Şimdilik başaramadım.![]()