B Çevrimdışı

beskonak15

Yeni Üye
5 Tem 2023
22
56
32SCH5630 tv ,anakart numarası 17mb140 açılıyor ama bir tek kanalda takılı kalmış durumda. Kumanda sinyal gönderiyor ama TV yi kumunda etmiyor. Kumandayı yeniledim ama nafile. Varsa yalım linki atabilir misiniz?

WhatsApp-Gorsel-2023-07-05-saat-16.48.5.jpg
WhatsApp-Gorsel-2023-07-05-saat-16.48.57.jpg

TV üzerindeki tuş açıor. Diğer menülere ulaşamıyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
32SCH5630 tv ,anakart numarası 17mb140 açılıyor ama bir tek kanalda takılı kalmış durumda. Kumanda sinyal gönderiyor ama TV yi kumunda etmiyor. Kumandayı yeniledim ama nafile. Varsa yalım linki atabilir misiniz?
IR alıcı da donanımsal bir arıza olduğu düşüncesi var. TV üzerindeki tuşlarda mı komut vermiyor? (Kumanda algılama ile ilgili donanımsal problem varken yazılımı nasıl yükleyeceksiniz?)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TV üzerindeki tuş TV yi açıyor. O tuştan diğer menülere ulaşamıyorum.
Bilgilerinizi paylaştınız. Ustalarımız müsait olduğunda yazılımı paylaşacaktır. Ancak benim asıl kafamı karıştıran, kumanda komutları algılanmıyorsa, sabit tuşlarda da böyle bir problem varsa anakart düzeyinde donanımsal bir arıza şüphesini değerlendirmek gerekir. Kumandadan komut veremezseniz yazılım yüklemesi sırasında gereken komutları da veremeyeceksiniz. Sadece onu düşünüyorum.

B Çevrimdışı

beskonak15

Yeni Üye
5 Tem 2023
22
56
Bilgilerinizi paylaştınız. Ustalarımız müsait olduğunda yazılımı paylaşacaktır. Ancak benim asıl kafamı karıştıran, kumanda komutları algılanmıyorsa, sabit tuşlarda da böyle bir problem varsa anakart düzeyinde donanımsal bir arıza şüphesini değerlendirmek gerekir. Kumandadan komut veremezseniz yazılım yüklemesi sırasında gereken komutları da veremeyeceksiniz. Sadece onu düşünüyorum.
İlginize teşekkür ederim. Kumanda tuşlarına basınca örneğin sinyal yok yazısı kırpıyor. Yani sanki sinyalı algılıyor. Ama iskenilen menüye geçmiyor.3

Geri
Üst Alt