slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İlgi ve emeğinize çok teşekkür ederim. TV artık çalışıyor ama ekran 180 derece ters döndü. Bunu da hallolur sanırım.:clap2
Bu TV' nin donanımında orjinalden farklı birşey mi var? Öyle birşey olmaması gerekiyor.

Hemen aşağıdaki konuyu okuyarak panel dosyası alın. Bize gönderin. Düzenleyip geri gönderelim, yükleyin. Öncesinde ters görüntünün görüntüsünü paylaşın.

G Çevrimdışı

Gedizli1925

Yasaklı Üye
6 Tem 2023
4
26
nasıl yazılım indirme talebinde buluncaz saatlerdir bakıyorum bir türlü bulamadım :S mb 97 hi level yazılım indirmem gerekiyor yardımcı olr musunuz nerden talep edicez bunu

G Gedizli1925, Sota Sota

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
nasıl yazılım indirme talebinde buluncaz saatlerdir bakıyorum bir türlü bulamadım :S mb 97 hi level yazılım indirmem gerekiyor yardımcı olr musunuz nerden talep edicez bunu
Saatlerdir başka yere bakmak yerine bu konunun ilk mesajını okuyup TV' deki problemi paylaşacak bir mesaj atsaydınız çok daha hızlı olurdu! Ya da üye olduğunuz forumda önce kurallar konusunu açıp okusaydınız!

G Çevrimdışı

Gedizli1925

Yasaklı Üye
6 Tem 2023
4
26
Saatlerdir başka yere bakmak yerine bu konunun ilk mesajını okuyup TV' deki problemi paylaşacak bir mesaj atsaydınız çok daha hızlı olurdu! Ya da üye olduğunuz forumda önce kurallar konusunu açıp okusaydınız!
tşk ederim ama bu cevap bana yardımcı olmadı sadece kızmışsınız bu mesajda yazılım indirme talebi nasıl oluşturabilrm diye sormuştum oysaki :(

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tşk ederim ama bu cevap bana yardımcı olmadı sadece kızmışsınız bu mesajda yazılım indirme talebi nasıl oluşturabilrm diye sormuştum oysaki :(
Aslında yardımcı olması gerekirdi ,her şey açıkça yazılmış ,"evet haklısınız ,hemen okuyorum" diyeceğine, aksi bir şeyler karalamak iyi olmamış :ok

B Çevrimdışı

beskonak15

Yeni Üye
5 Tem 2023
22
56
Gelen bildirimleri kontrol et yazılım linki orada
yazılımı yükledikten sonra mutlaka bilgili ver
İlgi ve emeğinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Yazılımı indirip yüklemeyi başardım. TV açıldı. Kumanda artık çalışıyor. Menülere rahatlıkla girebiliyorum. Tek sıkıntı ekran tepetaklak ters döndü. Düzeltmeye çalışıyorum. Şimdilik başaramadım. :clap2

G Çevrimdışı

Gedizli1925

Yasaklı Üye
6 Tem 2023
4
26
Aslında yardımcı olması gerekirdi ,her şey açıkça yazılmış ,"evet haklısınız ,hemen okuyorum" diyeceğine, aksi bir şeyler karalamak iyi olmamış :ok
sonunda bir tane insan evladı çıktı en azından düşünmen bile yeter bunu yardımcı olmasan bile ama hala yapamadım hocam :) kendimi kescem şmdi :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İlgi ve emeğinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Yazılımı indirip yüklemeyi başardım. TV açıldı. Kumanda artık çalışıyor. Menülere rahatlıkla girebiliyorum. Tek sıkıntı ekran tepetaklak ters döndü. Düzeltmeye çalışıyorum. Şimdilik başaramadım. :clap2
Ters döndüyse panel dosyasını editlemen gerekir ki düzelsin :ok

Geri
Üst Alt