G Çevrimdışı

Gedizli1925

Yasaklı Üye
6 Tem 2023
4
26
hi level model no 48HL555 48 mb97 v 0452339 sn7871504700727 yazılım indirme talebinde bulunmak istiyorum yazılım indirebilmek için yardımcı olabilcek varsa sevinirim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
sonunda bir tane insan evladı çıktı en azından düşünmen bile yeter bunu yardımcı olmasan bile ama hala yapamadım hocam :) kendimi kescem şmdi :)
Ben kendisini uyardım. Hala aynı tavırla aynı şekilde konuyla alakasız, çözüme yönelik olmayan cevaplar veriyor. Üye uzaklaştırılmıştır.

Bir not;

Yardım talebinde bulunurken aşağıdaki gibi bir tavırla, yardım değil de neredeyse "Neden koymadınız şunu şuraya" dermiş gibi konuşan üyemiz, yanıtlarını alırken her ne kadar aynı yapıda olmasa bile farklı yapıda bir yanıt alınca "İnsan evladı" tanımı yapabiliyor.

nasıl yazılım indirme talebinde buluncaz saatlerdir bakıyorum bir türlü bulamadım :S mb 97 hi level yazılım indirmem gerekiyor yardımcı olr musunuz nerden talep edicez bunu

G Gedizli1925, Sota Sota

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İşte şimdi oldu ,dostlarımı etiketliyeyim ,yarın evelallah yazılım bakarlar mutlaka :ok
By_Trol By_Trol , Sota Sota , bilge bilge
Olmadı Sayın Emmi. Herşeyi aceleye getirmeye çalışırken hiçbirşeye vakit ayırmadığı için sonuç böyle oldu. Bilgileri sizin de bildiğiniz gibi ilk mesajda yazdığı gibi görsel olarak istiyoruz ve öncelikle TV' deki problemin ne olduğunu açıklaması gerekiyordu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben kendisini uyardım. Hala aynı tavırla aynı şekilde konuyla alakasız, çözüme yönelik olmayan cevaplar veriyor. Üye uzaklaştırılmıştır.

Bir not;

Yardım talebinde bulunurken aşağıdaki gibi bir tavırla, yardım değil de neredeyse "Neden koymadınız şunu şuraya" dermiş gibi konuşan üyemiz, yanıtlarını alırken her ne kadar aynı yapıda olmasa bile farklı yapıda bir yanıt alınca "İnsan evladı" tanımı yapabiliyor.
Olmadı Sayın Emmi. Herşeyi aceleye getirmeye çalışırken hiçbirşeye vakit ayırmadığı için sonuç böyle oldu. Bilgileri sizin de bildiğiniz gibi ilk mesajda yazdığı gibi görsel olarak istiyoruz ve öncelikle TV' deki problemin ne olduğunu açıklaması gerekiyordu.

Hımm, diye yazdım ama gerisini yazmadım :ok

B Çevrimdışı

beskonak15

Yeni Üye
5 Tem 2023
22
56
Bu TV' nin donanımında orjinalden farklı birşey mi var? Öyle birşey olmaması gerekiyor.

Hemen aşağıdaki konuyu okuyarak panel dosyası alın. Bize gönderin. Düzenleyip geri gönderelim, yükleyin. Öncesinde ters görüntünün görüntüsünü paylaşın.

Hayır orijinal her şey.

WhatsApp-Gorsel-2023-07-06-saat-01.02.52.jpg

Bu TV' nin donanımında orjinalden farklı birşey mi var? Öyle birşey olmaması gerekiyor.

Hemen aşağıdaki konuyu okuyarak panel dosyası alın. Bize gönderin. Düzenleyip geri gönderelim, yükleyin. Öncesinde ters görüntünün görüntüsünü paylaşın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kullanıcılar için gizli metin: slowfood 

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam kusuruma bakmazsın gecenin bu saatinde umarım. TV den geri panel yüklemesini yaptım. Ama bu dosyaları size nasıl göndereceğimi bilemedim. Öncelikle ziplemem gerekiyor sanırım.
Evet ,zipleyip aşağıdaki adrese yükleme yap linkini de ver slowfood slowfood modlasın tekrar göndersin sana :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam kusuruma bakmazsın gecenin bu saatinde umarım. TV den geri panel yüklemesini yaptım. Ama bu dosyaları size nasıl göndereceğimi bilemedim. Öncelikle ziplemem gerekiyor sanırım.
Güzeeel. Açıkçası sırf söz verdiğim için buradayım. Yarın programım yoğun ama çıkmadan şu işi halledelim. Google Drive, dosya.tc neresi olursa dosyaları zipleyip buradan paylaşın.

B Çevrimdışı

beskonak15

Yeni Üye
5 Tem 2023
22
56
Geri
Üst Alt