teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,178
- 65
Ben kendisini uyardım. Hala aynı tavırla aynı şekilde konuyla alakasız, çözüme yönelik olmayan cevaplar veriyor. Üye uzaklaştırılmıştır.sonunda bir tane insan evladı çıktı en azından düşünmen bile yeter bunu yardımcı olmasan bile ama hala yapamadım hocamkendimi kescem şmdi
![]()
nasıl yazılım indirme talebinde buluncaz saatlerdir bakıyorum bir türlü bulamadım :S mb 97 hi level yazılım indirmem gerekiyor yardımcı olr musunuz nerden talep edicez bunu
G Gedizli1925,Sota
Olmadı Sayın Emmi. Herşeyi aceleye getirmeye çalışırken hiçbirşeye vakit ayırmadığı için sonuç böyle oldu. Bilgileri sizin de bildiğiniz gibi ilk mesajda yazdığı gibi görsel olarak istiyoruz ve öncelikle TV' deki problemin ne olduğunu açıklaması gerekiyordu.
Ben kendisini uyardım. Hala aynı tavırla aynı şekilde konuyla alakasız, çözüme yönelik olmayan cevaplar veriyor. Üye uzaklaştırılmıştır.
Bir not;
Yardım talebinde bulunurken aşağıdaki gibi bir tavırla, yardım değil de neredeyse "Neden koymadınız şunu şuraya" dermiş gibi konuşan üyemiz, yanıtlarını alırken her ne kadar aynı yapıda olmasa bile farklı yapıda bir yanıt alınca "İnsan evladı" tanımı yapabiliyor.
Olmadı Sayın Emmi. Herşeyi aceleye getirmeye çalışırken hiçbirşeye vakit ayırmadığı için sonuç böyle oldu. Bilgileri sizin de bildiğiniz gibi ilk mesajda yazdığı gibi görsel olarak istiyoruz ve öncelikle TV' deki problemin ne olduğunu açıklaması gerekiyordu.
Hayır orijinal her şey.Bu TV' nin donanımında orjinalden farklı birşey mi var? Öyle birşey olmaması gerekiyor.
Hemen aşağıdaki konuyu okuyarak panel dosyası alın. Bize gönderin. Düzenleyip geri gönderelim, yükleyin. Öncesinde ters görüntünün görüntüsünü paylaşın.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Bu TV' nin donanımında orjinalden farklı birşey mi var? Öyle birşey olmaması gerekiyor.
Hemen aşağıdaki konuyu okuyarak panel dosyası alın. Bize gönderin. Düzenleyip geri gönderelim, yükleyin. Öncesinde ters görüntünün görüntüsünü paylaşın.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Hocam kusuruma bakmazsın gecenin bu saatinde umarım. TV den geri panel yüklemesini yaptım. Ama bu dosyaları size nasıl göndereceğimi bilemedim. Öncelikle ziplemem gerekiyor sanırım.Hayır orijinal her şey.
![]()
Evet ,zipleyip aşağıdaki adrese yükleme yap linkini de verHocam kusuruma bakmazsın gecenin bu saatinde umarım. TV den geri panel yüklemesini yaptım. Ama bu dosyaları size nasıl göndereceğimi bilemedim. Öncelikle ziplemem gerekiyor sanırım.
Güzeeel. Açıkçası sırf söz verdiğim için buradayım. Yarın programım yoğun ama çıkmadan şu işi halledelim. Google Drive, dosya.tc neresi olursa dosyaları zipleyip buradan paylaşın.Hocam kusuruma bakmazsın gecenin bu saatinde umarım. TV den geri panel yüklemesini yaptım. Ama bu dosyaları size nasıl göndereceğimi bilemedim. Öncelikle ziplemem gerekiyor sanırım.
Bak ben karışmıyorum artık ona göreGüzeeel. Açıkçası sırf söz verdiğim için buradayım. Yarın programım yoğun ama çıkmadan şu işi halledelim. Google Drive, dosya.tc neresi olursa dosyaları zipleyip buradan paylaşın.
Bak ben karışmıyorum artık ona göre![]()
Güzeeel. Açıkçası sırf söz verdiğim için buradayım. Yarın programım yoğun ama çıkmadan şu işi halledelim. Google Drive, dosya.tc neresi olursa dosyaları zipleyip buradan paylaşın.
Olmamış. Siz dosyayı çekeceğiniz ayar dosyalarını paylaşmışsınız. Bu dosyaları belleğe (Sıkıştırılmamış halde) kopyaladıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekiyor;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bilgileri atıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.