Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,472
yazılım verildi. yüklendikten sonra son durum hakkında geri dönüş yapınız.
yazılım verildi. yüklendikten sonra son durum hakkında geri dönüş yapınız.
çok teşekkürler televizyon açıldı emeğinize sağlıkyazılım verildi. yüklendikten sonra son durum hakkında geri dönüş yapınız.
Önceki sistem ile muhatap olmayınca kavramak kolay oluyor diyelim BaşkanHelal olsun foruma yeni üye olmuşsunuz ama işleyişi hemen kavramışsınız
tebrik ediyorum.
Gelecek ay netflix üyeliğin benden.
unutturma
Aslında bu proje uzun zamandır aklımdaydı ama elim bir türlü değmedi.Önceki sistem ile muhatap olmayınca kavramak kolay oluyor diyelim Başkan
Yaz sıcakları nedeniyle taşımıyor üşeniyorsundur. Bu gün kavrulduk resmen.Aslında bu proje uzun zamandır aklımdaydı ama elim bir türlü değmedi.
Eski sunucuda ki tüm yazılımları otomasyona taşımam 4 ayımı aldı. mb82 hala eski sunucuda 500 adet beni bekliyor
Klima altında rahatı iyidir onun UstamYaz sıcakları nedeniyle taşımıyor üşeniyorsundur. Bu gün kavrulduk resmen.
Yerimizde durduğumuz mu var.Klima altında rahatı iyidir onun Ustam
Ooo 3kg eksilmişin işte daha ne istiyorsunYerimizde durduğumuz mu var.
3kg ter attımışım sabah 111kg, azönce 108kg geldim.
Yıldırım seni çiğ çiğ yiyesim geliyorOoo 3kg eksilmişin işte daha ne istiyorsun
TV' yi açtığınızda logonun bulunduğu bölüme telefon flaşı ile ışık tutun. Görüntü var mı?Logo açılıp kapanıyor. Yazılım için yardımcı olurmusunuz ?
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. Ayrıca TV' deki problemi detaylı olarak tanımlayın.Merhabalar, 40FB5050 için full yazılım'a ihtiyacım var, degerli desteginizi rica ederiz. Anakart degismedi hiç orijinal anakarttır.