slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
WhatsApp-Image-2023-07-04-at-18.36.17b0d66a14cac95006.jpg

üstadlarım benim tvnin barkod resmini paylaştım. sorunum tv açılırken vestel yazısında kalıyor kapanıp tekrar açılıp kapanıyor. hangi yazılımı indirip yüklemem gerektiğini bilmiyorum. desteklerinizi bekliyorum. tv tamir görmedi anakart felan değişmedi bilginize.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Size yazılım indirme yetkisi verildi. Yazılımı indirmek için sağ üst köşedeki çan simgesini kontrol edeceksiniz. Bildirimi görmüyorsanız Tümünü Gör seçeneğini tıklayacaksınız. Kaynaklar sekmesinden doğrudan yazılım indiremezsiniz!

Y Çevrimdışı

yifo34

Yeni Üye
4 Tem 2023
8
34
Size yazılım indirme yetkisi verildi. Yazılımı indirmek için sağ üst köşedeki çan simgesini kontrol edeceksiniz. Bildirimi görmüyorsanız Tümünü Gör seçeneğini tıklayacaksınız. Kaynaklar sekmesinden doğrudan yazılım indiremezsiniz!
üstad verilen yazılımı indirdim.

flash bellek fat32 şeklinden biçimlendirdim
zipdeki dosyaları çıkardım boş flashın içine attım. klasör içinde felan olmayacak şekilde
tv nin iki tane usb sinde de denedim
tv ye flashı takıp fişini çekip , kumandadan OK tuşuna basılı tutup fişi takdım
ışık yazılım yükleme modunda oldugu gibi hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ama yazılım neden ise yükleme reddeder gibi kısa bir süre ışık yanıp yanıp söndükten sonra ekrana vestel yazısı gelip hata aldığım haline geri dönüyor.
sanki yazılımı ya okuyamıyor iki usb girişinde de denedim flash belleği yada yazılım yanlış indirmiş olabilirmiyim.

yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
üstad verilen yazılımı indirdim.

flash bellek fat32 şeklinden biçimlendirdim
zipdeki dosyaları çıkardım boş flashın içine attım. klasör içinde felan olmayacak şekilde
tv nin iki tane usb sinde de denedim
tv ye flashı takıp fişini çekip , kumandadan OK tuşuna basılı tutup fişi takdım
ışık yazılım yükleme modunda oldugu gibi hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ama yazılım neden ise yükleme reddeder gibi kısa bir süre ışık yanıp yanıp söndükten sonra ekrana vestel yazısı gelip hata aldığım haline geri dönüyor.
sanki yazılımı ya okuyamıyor iki usb girişinde de denedim flash belleği yada yazılım yanlış indirmiş olabilirmiyim.

yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Farklı bir flash bellek ile deneyin. Belleği fişi çektikten sonra takın. Dosyalar içerisinde 7z gibi uzantıya sahip bir başka sıkıştırılmış dosya olmasın. Belleğin boot sectorunu kontrol edin. (Disk genius yazılımıyla.) GPT ise MBR' ye dönüştürüp ondan sonra FAT32 olarak formatlayıp dosyaları kopyalayın.

Bu işlemlerin tamamını düzgün şekilde yaptığınız halde işlem tamamlanmıyor ise donanım yönünden kontrol edilmesi gerekir. EEPROM zarar görmüş ve yazılım yazılamıyor olabilir. İşlemci arızası olabilir ve lehimlerinin elden geçirilmesi gerekebilir. Bu arada son olarak bu işlemler olurken led barların yanıp yanmadığını arkadaki ızgaralardan kontrol eder misiniz? Ya da telefon flaşı ile ekrana çok yakından bakın. Bir görüntü alıp alamadığınızı bildirin.

Y Çevrimdışı

yifo34

Yeni Üye
4 Tem 2023
8
34
Farklı bir flash bellek ile deneyin. Belleği fişi çektikten sonra takın. Dosyalar içerisinde 7z gibi uzantıya sahip bir başka sıkıştırılmış dosya olmasın. Belleğin boot sectorunu kontrol edin. (Disk genius yazılımıyla.) GPT ise MBR' ye dönüştürüp ondan sonra FAT32 olarak formatlayıp dosyaları kopyalayın.

Bu işlemlerin tamamını düzgün şekilde yaptığınız halde işlem tamamlanmıyor ise donanım yönünden kontrol edilmesi gerekir. EEPROM zarar görmüş ve yazılım yazılamıyor olabilir. İşlemci arızası olabilir ve lehimlerinin elden geçirilmesi gerekebilir. Bu arada son olarak bu işlemler olurken led barların yanıp yanmadığını arkadaki ızgaralardan kontrol eder misiniz? Ya da telefon flaşı ile ekrana çok yakından bakın. Bir görüntü alıp alamadığınızı bildirin.
çok teşekkürler hocam dediğiniz gibi flash ile ilgili problem varmış şuan yazılım yüklendi çalışıyor herşey için bir kere daha teşekkürler

C Çevrimdışı

ckarginer

Yeni Üye
4 Tem 2023
4
36
48fd5400 sn:7929119 pnl:23407779 vpaz: 20273414 yazılım rica edebilirmiyim teşekkürler
vestel yazısı çıkıp geri kapanıyor

IMG_1610.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
2.40.6.0 yazılımını indirmek istiyorum

2.40.6.0 yazılımını indirmek istiyorum
48fd5400 sn:7929119 pnl:23407779 vpaz: 20273414 yazılım rica edebilirmiyim teşekkürler
Cegero Cegero ve C ckarginer

Konunun ilk mesajını okuyun. Bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. Ayrıca yazılıma NEDEN ihtiyacınız olduğunu, TV'nin sorunun ne olduğunu net olarak açıklayın.

Bu arada Cegero Cegero bu kadar zamandır forumda olup hala bu şekilde yazılım istemeye devam ettiğiniz için bir sonraki uyarıda üyeliğiniz askıya alınacaktır.

C Çevrimdışı

ckarginer

Yeni Üye
4 Tem 2023
4
36
Cegero Cegero ve C ckarginer

Konunun ilk mesajını okuyun. Bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. Ayrıca yazılıma NEDEN ihtiyacınız olduğunu, TV'nin sorunun ne olduğunu net olarak açıklayın.

Bu arada Cegero Cegero bu kadar zamandır forumda olup hala bu şekilde yazılım istemeye devam ettiğiniz için bir sonraki uyarıda üyeliğiniz askıya alınacaktır.
düzelttim açılıp vestel yazıp geri kapanıyor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,471
ahmet üstadım konu altına nasıl bir problemin olduğunu yazıyorsun. indermek istediğin yazılım kodunu yazıp yetki istediğini belirt . incelenip yetki veriliyor. bildirim zil gibi olan ekranın sağ üstteki yeri takip et.
Helal olsun foruma yeni üye olmuşsunuz ama işleyişi hemen kavramışsınız
tebrik ediyorum.

Gelecek ay netflix üyeliğin benden.
unutturma

Geri
Üst Alt