Başka nerede seri no yazıyor peki servis menüsünü atsam yeterli olur muarşivde maalesef yok bana seri numarasını tam olarak vermen gerekir.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın.Profilo marka televizyonum var yazılım istiyor gibi vestel yazısı gelip gitme yapıyor
Profilo yazılımı arşivimde yok Vestel yazma nedeni de tv ye ait olmayan Vestel bir ana kart takılmıştır.Profilo marka televizyonum var yazılım istiyor gibi vestel yazısı gelip gitme yapıyor
Standby ledi sürekli yanıp sönüyorsa yazılım ile alakası yok işlemcide temassızlık var sıcak hava aparatı ile lehimlerin tazelenmesi lazım. Yaşı nedeniyle kronik arıza
Vestel yazısında takılıyor. tv yi açtığımda vestel yazısı geliyor kapanıyor kendiliğinden tekrar açılıyor sonra tekrar kapanıyor. yazılım çökmesi olmuş diye düşünüyorum. teşekkürlerTv deki sorun nedir?
Tv deki sorun nedir?
hangi yazılımı yüklemem lazım . her hangi bir tamir görmedi anakart felan değişmedi.
hangi yazılımı yüklemem lazım . her hangi bir tamir görmedi anakart felan değişmedi.
Mesajlarınızı taşıdım ve birleştirdim. Aynı mesajı birden fazla konuya yazmayın. Tek konuya gereken bilgileri paylaşın ve yanıt bekleyin.
merhabalar benim tv de vestel yazısında kalıyor kapanıp açılıp tekrar kapanıyor. büyük ihtimal ile yazılım ile halledilecek denedikten sonra bilgi vericem tekrardan model 49ub8300 . hiç tamir görmedi kartlar değişmedi. mb120 yazılımını indire bilmek için yetki istiyorum. şimdiden teşekürler
Vestel yazısında takılıyor. tv yi açtığımda vestel yazısı geliyor kapanıyor kendiliğinden tekrar açılıyor sonra tekrar kapanıyor. yazılım çökmesi olmuş diye düşünüyorum. teşekkürler
Tv deki sorun nedir?
Üstadım.
merhabalar benim tv de vestel yazısında kalıyor kapanıp açılıp tekrar kapanıyor. büyük ihtimal ile yazılım ile halledilecek denedikten sonra bilgi vericem tekrardan model 49ub8300 . hiç tamir görmedi kartlar değişmedi. mb120 yazılımını indire bilmek için yetki istiyorum. şimdiden teşekürler
Vestel yazısında takılıyor. tv yi açtığımda vestel yazısı geliyor kapanıyor kendiliğinden tekrar açılıyor sonra tekrar kapanıyor. yazılım çökmesi olmuş diye düşünüyorum. teşekkürler
merhabalar yazılım indirmeye çalışıyorum yeni üye olduğum için beceremedim . yazılım indirme talebinde bulunmam gerekiyor nasıl yapa bilirim.Üstadım.
evet bende indiremedimmerhabalar yazılım indirmeye çalışıyorum yeni üye olduğum için beceremedim . yazılım indirme talebinde bulunmam gerekiyor nasıl yapa bilirim.
Zaten bulundunuz. Mesajlarınız düzenlendi, ustalarımız okuyor. Yalnızca bekleyin.merhabalar yazılım indirmeye çalışıyorum yeni üye olduğum için beceremedim . yazılım indirme talebinde bulunmam gerekiyor nasıl yapa bilirim.
Siz mesaj yazdığınız konunun ilk mesajını OKUYUN!evet bende indiremedim