slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
TV' deki problem nedir?
İyi günler bu televizyonun yazılımı lazım bana acaba gonderebilirmisiniz
TV' deki problem nedir?
TV de Vestel yazısı gelip gidiyor stand-by ışığı yanıp sönüyorTV' deki problem nedir?
Yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.TV de Vestel yazısı gelip gidiyor stand-by ışığı yanıp sönüyor
yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.
Merhabalar
TV de donanım değişikliği yoktur
Sorunu fişi takınca ışığın yanıp siyah ekranda kalması ve menüye ulaşılamaması
uygun yazılımı sağlayabilirseniz sevinirim
teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
sonuç yok malesef,kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor yazılım atıyor gibi fakat bitmiyor ,birde garip bir şekilde ışık yanıp sönerken ekran ledleri ekran siyah olmasına rağmen aktif öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum ,sanırım ümidi keseceğimyazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.
başka flash bellekle tekrar deneyin.sonuç yok malesef,kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor yazılım atıyor gibi fakat bitmiyor ,birde garip bir şekilde ışık yanıp sönerken ekran ledleri ekran siyah olmasına rağmen aktif öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum ,sanırım ümidi keseceğim
denedim fakat çözülmedi,tv kumandadan açılıp kapanıyor ,sadece ekran siyah ve menüye ulaşılamıyorba
başka flash bellekle tekrar deneyin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.sonuç yok malesef,kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor yazılım atıyor gibi fakat bitmiyor ,birde garip bir şekilde ışık yanıp sönerken ekran ledleri ekran siyah olmasına rağmen aktif öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum ,sanırım ümidi keseceğim
Donanıma bağlı bir arıza var. Kumandanın muhtemelen pillerini değiştirip denemişsinizdir. Flash belleğe bağlı bir yükleme sorununda da yükleme hiç başlamıyor. Donanım yönünden kontrol edilmeli.denedim fakat çözülmedi,tv kumandadan açılıp kapanıyor ,sadece ekran siyah ve menüye ulaşılamıyor
Yetki verdiğim yazılımı yüklesin.Donanıma bağlı bir arıza var. Kumandanın muhtemelen pillerini değiştirip denemişsinizdir. Flash belleğe bağlı bir yükleme sorununda da yükleme hiç başlamıyor. Donanım yönünden kontrol edilmeli.
kumanda kameradan kontrol edildi onunla ilgili problem yok,yazılım yüklemeye başlıyor hızlı yanıp sönüyor fakat bitmiyorDonanıma bağlı bir arıza var. Kumandanın muhtemelen pillerini değiştirip denemişsinizdir. Flash belleğe bağlı bir yükleme sorununda da yükleme hiç başlamıyor. Donanım yönünden kontrol edilmeli.
Yetki verdiğim yazılımı yüklesin.
2.indirmeye çalıştım hata verdi 3. zaten yasak sonra deneyeceğim,teşekkürler destek olduğunuz içinYetki verdiğim yazılımı yüklesin.
Yetkisi verilen yazılımı mutlaka deneyin.kumanda kameradan kontrol edildi onunla ilgili problem yok,yazılım yüklemeye başlıyor hızlı yanıp sönüyor fakat bitmiyor
2.indirmeye çalıştım hata verdi 3. zaten yasak sonra deneyeceğim,teşekkürler destek olduğunuz için