slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20230703_212330.jpg

İyi günler bu televizyonun yazılımı lazım bana acaba gonderebilirmisiniz
TV' deki problem nedir?

B Çevrimdışı

bllcva

Yeni Üye
30 Haz 2020
16
31
IMG_20230703_221238.jpg

Merhabalar
TV de donanım değişikliği yoktur
Sorunu fişi takınca ışığın yanıp siyah ekranda kalması ve menüye ulaşılamaması
uygun yazılımı sağlayabilirseniz sevinirim
teşekkürler

B Çevrimdışı

bllcva

Yeni Üye
30 Haz 2020
16
31
yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.
sonuç yok malesef,kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor yazılım atıyor gibi fakat bitmiyor ,birde garip bir şekilde ışık yanıp sönerken ekran ledleri ekran siyah olmasına rağmen aktif öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum ,sanırım ümidi keseceğim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
ba
sonuç yok malesef,kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor yazılım atıyor gibi fakat bitmiyor ,birde garip bir şekilde ışık yanıp sönerken ekran ledleri ekran siyah olmasına rağmen aktif öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum ,sanırım ümidi keseceğim
başka flash bellekle tekrar deneyin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
denedim fakat çözülmedi,tv kumandadan açılıp kapanıyor ,sadece ekran siyah ve menüye ulaşılamıyor
Donanıma bağlı bir arıza var. Kumandanın muhtemelen pillerini değiştirip denemişsinizdir. Flash belleğe bağlı bir yükleme sorununda da yükleme hiç başlamıyor. Donanım yönünden kontrol edilmeli.

B Çevrimdışı

bllcva

Yeni Üye
30 Haz 2020
16
31
Donanıma bağlı bir arıza var. Kumandanın muhtemelen pillerini değiştirip denemişsinizdir. Flash belleğe bağlı bir yükleme sorununda da yükleme hiç başlamıyor. Donanım yönünden kontrol edilmeli.
kumanda kameradan kontrol edildi onunla ilgili problem yok,yazılım yüklemeye başlıyor hızlı yanıp sönüyor fakat bitmiyor

Yetki verdiğim yazılımı yüklesin.

Yetki verdiğim yazılımı yüklesin.
2.indirmeye çalıştım hata verdi 3. zaten yasak sonra deneyeceğim,teşekkürler destek olduğunuz için

Geri
Üst Alt