Ekrana çok yakından telefon flaşını tutunuz. Görüntü var mı kontrol ediniz. Eğer görüntü hiç yoksa konunun ilk mesajını okuyarak gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşınız.Merhaba 17mb82s 10088236 23167716 32'' vestel anakrt için hangi yazılımı indirmem lazım yardım edermisiniz vestel logosundan sonra siyah ekran geliyor
kurtarma yazılımı verildi. Bildirimi kontrol edin.Merhaba 17mb82s 10088236 23167716 32'' vestel anakrt için hangi yazılımı indirmem lazım yardım edermisiniz vestel logosundan sonra siyah ekran geliyor
Donanımsal arıza olabilir.denedim fakat olmuyor ilginç olan kumanda işlemiyor kapata basınca kumanda kapatmıyor ve açmıyor
yazılım verildi yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.anakart değişmedi orjinal logo gelip gidiyor yazılım rica edebilirmiyim
24 saat içinde indirme limitini doldurmuşum.Başka bir alternatif var mıdır?bu yazılımı deneyip bilgi verirmisin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
maalesef.24 saat içinde indirme limitini doldurmuşum.Başka bir alternatif var mıdır?
Başka yazılımlar mı indirmeye çalıştınız! Sizinle gerekli yazılım paylaşılmıştı.24 saat içinde indirme limitini doldurmuşum.Başka bir alternatif var mıdır?
bu yazılımı deneyip bilgi verirmisin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***