F Çevrimdışı

furkanbaser0

Yeni Üye
23 Haz 2023
5
24
TV' deki problem nedir?
kırmızı ışık yanıp sönüyor, vestel logosu geliyor gidiyor ,sonra siyah ekranda
Ekrana çok yakın mesafeden, özellikle logonun bulunduğu bölgeye telefon flaşı ile bakar mısınız? Belli belirsiz de olsa görüntü var mı?
tabii ki hemen bakıyım ama bana bi süre sonra tel kapanıyor gibime geldi kırmızı ışıktn belli ztn gidiyor kapanıyor tv bi süre sonra
ışık gene yanıp sönüyor

Telefonun flaş ışığını ekranın çok yakınına tutun. Görüntü var mı bakın.
görüntü yok tv kapanıyor bi süre sonra

tabii ki hemen bakıyım ama bana bi süre sonra tel kapanıyor gibime geldi kırmızı ışıktn belli ztn gidiyor kapanıyor tv bi süre sonra
ışık gene yanıp sönüyor

görüntü yok tv kapanıyor bi süre sonra
menü 4725 tuşladım gelen giden yok açılıp kapanıyor sürekli öyle

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

ışık gene yanıp sönüyor
Eğer ekranda görüntü yoksa (Hatta kumandadan menü tuşuna basmayı deneyin. Ekranda görüntü varsa değişikliği göreceksiniz.) By_Trol By_Trol ve Sota Sota ustalarımız foruma giriş yaptıkları anda TV' nize uygun yazılımı paylaşacaklardır.

F Çevrimdışı

furkanbaser0

Yeni Üye
23 Haz 2023
5
24
Eğer ekranda görüntü yoksa (Hatta kumandadan menü tuşuna basmayı deneyin. Ekranda görüntü varsa değişikliği göreceksiniz.) By_Trol By_Trol ve Sota Sota ustalarımız foruma giriş yaptıkları anda TV' nize uygun yazılımı paylaşacaklardır.
sürekli menü tuşuna mı basıyım kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca

sürekli menü tuşuna mı basıyım kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca
denedim değişen bir şey olmadı peki hocam teşekkürler ilginiz için bekliyorum By_Trol By_Trol Sota Sota

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Merhaba arkadaşlar vestel tv açmaya çalıştığımda vestel logosu gelip gidiyor tv açılmıyor bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Seri no: 7769402700994

20230701_182313.jpg
yazılım verildi bildirimi kontrol edin.

M Çevrimdışı

mustafa56

Yeni Üye
2 Tem 2023
3
32
mb96 güncellemesi youtube video acmıyor tv model 2015 songuncelleme yardımcı olurmusunuz

mb96 güncellemesi youtube video acmıyor tv model 2015 songuncelleme yardımcı olurmusunuz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Konu adına bakarsanız FULL diye yazmakta siz güncelleme yazılımı istiyorsunuz yani şu konuya yazmalısınız.
ayrıca bir zahmet konuların 1. mesajını bir okuyun ne olmuş ne bitmiş ne istenmiş

Bana ayakkabı lazım diyerek mağazaya dalıyorsunuz.
Numara, renk, model bilgisi vermeden size yardımcı olmamızı istiyorsunuz.

V Çevrimdışı

vestel5

Yeni Üye
1 Tem 2023
8
44
başka yerden update buldum yükledim tv daha kötü oldu sıfırlamam için full yazılım gerekli galiba. Mb100 vestel tv

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt