F
furkanbaser0
Yeni Üye
- 23 Haz 2023
- 5
- 24
hocam sorun kırmızı ışık yanıp sönüyor Vestel yazısı geliyor gidiyor ve siyah ekran...TV' deki problem nedir?
hocam sorun kırmızı ışık yanıp sönüyor Vestel yazısı geliyor gidiyor ve siyah ekran...TV' deki problem nedir?
Ekrana çok yakın mesafeden, özellikle logonun bulunduğu bölgeye telefon flaşı ile bakar mısınız? Belli belirsiz de olsa görüntü var mı?hocam sorun kırmızı ışık yanıp sönüyor Vestel yazısı geliyor gidiyor ve siyah ekran...
kırmızı ışık yanıp sönüyor, vestel logosu geliyor gidiyor ,sonra siyah ekrandaTV' deki problem nedir?
tabii ki hemen bakıyım ama bana bi süre sonra tel kapanıyor gibime geldi kırmızı ışıktn belli ztn gidiyor kapanıyor tv bi süre sonraEkrana çok yakın mesafeden, özellikle logonun bulunduğu bölgeye telefon flaşı ile bakar mısınız? Belli belirsiz de olsa görüntü var mı?
görüntü yok tv kapanıyor bi süre sonraTelefonun flaş ışığını ekranın çok yakınına tutun. Görüntü var mı bakın.
menü 4725 tuşladım gelen giden yok açılıp kapanıyor sürekli öylekırmızı ışık yanıp sönüyor, vestel logosu geliyor gidiyor ,sonra siyah ekranda
tabii ki hemen bakıyım ama bana bi süre sonra tel kapanıyor gibime geldi kırmızı ışıktn belli ztn gidiyor kapanıyor tv bi süre sonra
ışık gene yanıp sönüyor
görüntü yok tv kapanıyor bi süre sonra
Eğer ekranda görüntü yoksa (Hatta kumandadan menü tuşuna basmayı deneyin. Ekranda görüntü varsa değişikliği göreceksiniz.) By_Trol ve Sota ustalarımız foruma giriş yaptıkları anda TV' nize uygun yazılımı paylaşacaklardır.kırmızı ışık yanıp sönüyor, vestel logosu geliyor gidiyor ,sonra siyah ekranda
tabii ki hemen bakıyım ama bana bi süre sonra tel kapanıyor gibime geldi kırmızı ışıktn belli ztn gidiyor kapanıyor tv bi süre sonra
ışık gene yanıp sönüyor
sürekli menü tuşuna mı basıyım kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca
denedim değişen bir şey olmadı peki hocam teşekkürler ilginiz için bekliyorum By_Trol Sotasürekli menü tuşuna mı basıyım kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca
bir kere de bastım değişen bir şey olmadı hocamSürekli basmanıza gerek olmaz. Eğer görüntü geliyorsa değişimini görmeniz için bir kere basmanız yeterli.
yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba arkadaşlar vestel tv açmaya çalıştığımda vestel logosu gelip gidiyor tv açılmıyor bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Seri no: 7769402700994
full yazılım verildi bildirimlerinizi kontrol edin.
Hayır görüntü yokTelefonun flaş ışığını ekranın çok yakınına tutun. Görüntü var mı bakın.
Konu adına bakarsanız FULL diye yazmakta siz güncelleme yazılımı istiyorsunuz yani şu konuya yazmalısınız.mb96 güncellemesi youtube video acmıyor tv model 2015 songuncelleme yardımcı olurmusunuz
cok tesekkurederimBizde forumu düzenli tutmaya çalışıyoruz ki aradığınızı kolaylık bulasınız diye.
Güncelleme yazılımını verdim gelen bildirimi kontrol edin. Tüm açıklama ve indirme linkini göreceksiniz.