Tv çalışırken bozuk panelle de foto çekseydin iyi olurdu,nesi bozuk,ters mi yoksa karışık görüntülü mü![]()
Tv çalışırken bozuk panelle de foto çekseydin iyi olurdu,nesi bozuk,ters mi yoksa karışık görüntülü mü![]()

Hem ters hem de karışı mı yoksa sadece karılışk mı, sanki sadece karışık gibime geldi.mb140 yazılım aynı panele mi ait ,yani panel 43 diyelim ,atılan yazılım da 43 için mi yoksa 48-49 için mi? Bir de tvden panel dosyasını çekebiliyormusun tamirci olduğuna göre cevabın evet olmalı ,o zaman senden panel dosyasını alıp dosya.tc sitesine yükleyip link ver bakayım
Yeni takılan kartın panel dosyasını mı..Hem ters hem de karışı mı yoksa sadece karılışk mı, sanki sadece karışık gibime geldi.mb140 yazılım aynı panele mi ait ,yani panel 43 diyelim ,atılan yazılım da 43 için mi yoksa 48-49 için mi? Bir de tvden panel dosyasını çekebiliyormusun tamirci olduğuna göre cevabın evet olmalı ,o zaman senden panel dosyasını alıp dosya.tc sitesine yükleyip link ver bakayım
Evet oYeni takılan kartın panel dosyasını mı..
Yeni takılan kartın panel dosyasını mı..
Karışıklık olmasın. Bu görüntü, olmuyor dediğiniz karttan değil mi? Görüntü hangi karttansa onun panel dosyası. Eğer olursa eski kartı kurtaralım düşüncesindeyiz.Evet o
Evet ,boşuna kartlarla uğraşmazsın ,hem de müşteriye rahatlıkla verirsin tvyiKarışıklık olmasın. Bu görüntü, olmuyor dediğiniz karttan değil mi? Görüntü hangi karttansa onun panel dosyası. Eğer olursa eski kartı kurtaralım düşüncesindeyiz.
Evet o
Bakacağım şimdi ve yükleyeceğim ,olmazsa nasılsa yazılım atacaksın veya kart değiştireceksinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu görüntü yeni takılan kart eskisi tamamen çökük umut yok..Karışıklık olmasın. Bu görüntü, olmuyor dediğiniz karttan değil mi? Görüntü hangi karttansa onun panel dosyası. Eğer olursa eski kartı kurtaralım düşüncesindeyiz.
Boş dosyaBu görüntü yeni takılan kart eskisi tamamen çökük umut yok..
Baktım pcden amaBoş dosyaalamamışsın.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Sadece log dosyası var ,o sadece log dosyasıdır işe yaramazBaktım pcden ama
Anladım.Bu görüntü yeni takılan kart eskisi tamamen çökük umut yok..
Bu taktığım yeni ana kart görüntü onun yanlışlık olmasın sonra eski orijinal kart çıkardımBaktım pcden ama