zarar gördü evet.. ama diğer dosyalarıda denemek istiyorum son çarem oYüzlerce mb91 Yazılım var öncelikle tv deki sorunu yazın donanım değiştir mi yazın bu şekilde yazılım verilemez ana karta zarar verilir.
değişen bişe yok tv de
zarar gördü evet.. ama diğer dosyalarıda denemek istiyorum son çarem oYüzlerce mb91 Yazılım var öncelikle tv deki sorunu yazın donanım değiştir mi yazın bu şekilde yazılım verilemez ana karta zarar verilir.
Resmini eklediğiniz tv için en uygun yazılımı dün vermiştim. Siz başka yazılımlarla uğraştınız başka yazılım yok bildirimi kontrol edin.zarar gördü evet.. ama diğer dosyalarıda denemek istiyorum son çarem o
değişen bişe yok tv de
ilk önce sizin verdiğiniz yazılımdan sonuç alamayınca cevapta bulamayınca mecbur kaldım ne yapayım.. uğraştırmak istemiyorum sizleride geçici erişim yetkiniz var mı?Resmini eklediğiniz tv için en uygun yazılımı dün vermiştim. Siz başka yazılımlarla uğraştınız başka yazılım yok bildirimi kontrol edin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor sonucu yazın.ilk önce sizin verdiğiniz yazılımdan sonuç alamayınca cevapta bulamayınca mecbur kaldım ne yapayım.. uğraştırmak istemiyorum sizleride geçici erişim yetkiniz var mı?
Öncelikle yazılarınızı küçük harfle yazın.S.A 17MB96 VESTEL 3D SMART 50FA8200 50" YAZILIMI LAZIM CİHAZDA VESTEL LOGOSU GELİYOR SONRA KAPANIYOR STANBAY IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR
VESTEL 3D SMART 50FA8200 50
SERİ NO: 7482415500196
Bir önceki mesajınızı da düzenleyin. Ayrıca problemin neden kaynaklandığını, daha önce başka yazılım yüklemesi deneyip denemediğiniz bilgisini paylaşın.ok cihaz orjinal
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor sonucu yazın.S.A 17MB96 VESTEL 3D SMART 50FA8200 50" YAZILIMI LAZIM CİHAZDA VESTEL LOGOSU GELİYOR SONRA KAPANIYOR STANBAY IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor sonucu yazın.
YAzılım yükleme sonucunu mutlaka bildirin.S.A 17MB96 VESTEL 3D SMART 50FA8200 50" yazılımı lazım cihazda vestel logosu geliyor sonra kapanıyor stanby ışığı yanıp sönüyor daha öncesinde yazılım yüklenmedi teşekkür ederim
Merhaba. TV' deki sorunun ne olduğunu da paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.Herkese selamünaleyküm full yazılım gerek arkadaşlar varsa çok iyi olur ilginiz için teşekkürler..
Açılıp kapanıyor kendi kendine kurtarma yazılım olmadı..Merhaba. TV' deki sorunun ne olduğunu da paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.