teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
S
senfonici
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ilk paylaştığınız firmware dosyası değil miSana verdiğim yazılımı boş fat32 formatlı usbye kopyala,usb en fazla 16gb olsun,değişik usb varsa da dene,açılışta regal değil vestel yazmalı,hemen dene ben yatmak için çıkmadan
Tvyi kapat, fişi çek
usbyi tak ,
kumandanın OK tuşuna basarken fişi tak ,önce slow flaşör yapacak öndeki ışık,sonra hızlanacak,hızlandığı zaman OK tuşunu basmayı bırak,ilk kuruluma gelecek açılırken vestel logo olacak.
Evet o full yazılımilk paylaştığınız firmware dosyası değil mi
hocam ben bu asamaları halletmeye çalışıyorum sabahlarım müsayit olduğunuzda devam edelim iyi gecelerEvet o full yazılım
Aynı tvden bende de var ,neler yaptım neler bana mısın demedi,imzamda yazılı eğer farklı bir model tv nin yazılımını yüklemediysen en başta ,şimdi yazılımın yüklenip tvnin açılması lazımdı,usbyi arkadaki girişe tak yanlara takıp yapma.Sana verdiğim yazılımda 3 dosya olacak,3 dosyayı usbye klasör olmadan kopyala,usb bootable olmamalı yoksa tv görmez belleği.hocam ben bu asamaları halletmeye çalışıyorum sabahlarım müsayit olduğunuzda devam edelim iyi geceler
S senfonici ;Aynı tvden bende de var ,neler yaptım neler bana mısın demedi,imzamda yazılı eğer farklı bir model tv nin yazılımını yüklemediysen en başta ,şimdi yazılımın yüklenip tvnin açılması lazımdı,usbyi arkadaki girişe tak yanlara takıp yapma.Sana verdiğim yazılımda 3 dosya olacak,3 dosyayı usbye klasör olmadan kopyala,usb bootable olmamalı yoksa tv görmez belleği.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.merhaba
vestel 50pf7070 model cihaz için full yazılıma ihtiyacım var.cihaz vestel logosunda kalıyor
kart mb95
panel orjinal herhangi parça değişmedi
sn no: 7028978300620
teşekkr ederim
Panel bilgisi mi istiyorsunuz?tv açılmıyor seg yazısı çıkıyor geri karanlik ekran kalıyor stand-by ışığı sabit yanıyor
Hangi yazılım yüklemem gerekPanel bilgisi mi istiyorsunuz?
vestel mb120 yazılım mevcut mu istek
vestel mb120 yazılım mevcut mu istek
Denemek isterseniz güncel yazılım linki gönderdim bildirimi kontrol edin
bildirimi kontrol etti yokDenemek isterseniz güncel yazılım linki gönderdim bildirimi kontrol edin
Tekrar bakın yükleme açıklaması da orada yazıyor.bildirimi kontrol etti yok
Aşağıdaki bilgileri paylaşın.17 mb211 stanbayda kalıyor açılmıyor kurtarma yazılımı varmı ?
Hem panel hemde yazılım fullHangi yazılım yüklemem gerek
Aşağıdaki bilgileri paylaşın.
BELİRTMENİZ GEREKENLER
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.