S Çevrimdışı

senfonici

Yeni Üye
9 May 2023
22
31
Sana verdiğim yazılımı boş fat32 formatlı usbye kopyala,usb en fazla 16gb olsun,değişik usb varsa da dene,açılışta regal değil vestel yazmalı,hemen dene ben yatmak için çıkmadan :)
Tvyi kapat, fişi çek
usbyi tak ,
kumandanın OK tuşuna basarken fişi tak ,önce slow flaşör yapacak öndeki ışık,sonra hızlanacak,hızlandığı zaman OK tuşunu basmayı bırak,ilk kuruluma gelecek açılırken vestel logo olacak.
ilk paylaştığınız firmware dosyası değil mi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam ben bu asamaları halletmeye çalışıyorum sabahlarım müsayit olduğunuzda devam edelim iyi geceler
Aynı tvden bende de var ,neler yaptım neler bana mısın demedi,imzamda yazılı :) eğer farklı bir model tv nin yazılımını yüklemediysen en başta ,şimdi yazılımın yüklenip tvnin açılması lazımdı,usbyi arkadaki girişe tak yanlara takıp yapma.Sana verdiğim yazılımda 3 dosya olacak,3 dosyayı usbye klasör olmadan kopyala,usb bootable olmamalı yoksa tv görmez belleği.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aynı tvden bende de var ,neler yaptım neler bana mısın demedi,imzamda yazılı :) eğer farklı bir model tv nin yazılımını yüklemediysen en başta ,şimdi yazılımın yüklenip tvnin açılması lazımdı,usbyi arkadaki girişe tak yanlara takıp yapma.Sana verdiğim yazılımda 3 dosya olacak,3 dosyayı usbye klasör olmadan kopyala,usb bootable olmamalı yoksa tv görmez belleği.
S senfonici ;
Farklı model tv yazılımı yüklemediysen demiştim, ama yüklemişsin ,sanırım mb95 veya mb95m yazılımı bu,işin zor, güzelim tv umarım elden çıkmaz,olmazsa mutlaka resmi servisten veya güvendiğin bir tamirciden destek al,tabii mutlaka farklı usb ler ile yazılım atmayı dene,gerekirse arkadaşlarından usb bellek iste 16gb geçmesin ama :ok

byalo-435.png

B Çevrimdışı

BAHAKE

Yeni Üye
6 Eki 2021
3
44
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
17 mb211 stanbayda kalıyor açılmıyor kurtarma yazılımı varmı ?
Aşağıdaki bilgileri paylaşın.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

S Çevrimdışı

sami dasdmr

Yeni Üye
11 May 2023
2
24
Aşağıdaki bilgileri paylaşın.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

IMG_1263.jpg
IMG_1264.jpg

Panel ve anakart değişmemiş orijinal

Geri
Üst Alt