Regal olmaz ,logo vestel çünkü,büyük ihtimalle yüklenmiyor.Bana panel dosyasını alıp yolla bakayım
panel dosyasını nasıl alabilirim?
Regal olmaz ,logo vestel çünkü,büyük ihtimalle yüklenmiyor.Bana panel dosyasını alıp yolla bakayım
panel dosyasını nasıl alabilirim?
yok zaten çekmiştim daha iyi ifade etmek için bu esnada bakıyorum hemen panele. çok sağolun valla gece gce yardımcı olmaya çalıştığınız için <3Regal olmaz derken benim verdiğimde regal olmaz anlamındaydı mübarek
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Tamam şimdi senden panel dosyasını istiyorumyok zaten çekmiştim daha iyi ifade etmek için bu esnada bakıyorum hemen panele. çok sağolun valla gece gce yardımcı olmaya çalıştığınız için <3
dosyaları buraya kopyalamaya çalışıyorumTamam şimdi senden panel dosyasını istiyorum
dosyaları buraya kopyalamaya çalışıyorum
yaptım
en son aşamada kumanda ilemi kapat aç yapayım yoksa fişi mi çekmeliyim?Zipten çıkart, boş usb ye klasör ile kopyala ,menü+4725 ile usboperations gel OK bas,tv kapat aç (ekran ters ve renkler karışık düzeltmesidir)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Nasıl olursa ,önce kumandayı dene olmadı fişi çek taken son aşamada kumanda ilemi kapat aç yapayım yoksa fişi mi çekmeliyim?
olumsuz sonuçlandı baştan tek tek deneyeceğimNasıl olursa ,önce kumandayı dene olmadı fişi çek tak
bu panel idi zaten,foto atsaydın bakayım.görüntü ters mi?olumsuz sonuçlandı baştan tek tek deneyeceğim
ama halen regal
hemenbu panel idi zaten,foto atsaydın bakayım.görüntü ters mi?
Sana verdiğim yazılımı boş fat32 formatlı usbye kopyala,usb en fazla 16gb olsun,değişik usb varsa da dene,açılışta regal değil vestel yazmalı,hemen dene ben yatmak için çıkmadan