slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yazılımı vermiştim yükleyip sonucu yazsın.
Evet ustam bende onu bildirdim.

Ben karıştırmışım kusura bakmayın, yazılım sonucu;

başlangıçta regal yazıp şu ekrana geçiyor. altbirimde mb90 yazıyor acaba ondan mı? bu noktada elinizden bir şey gelir mi?

photo_5971911928282463741_y.jpg

teşekkürler

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

senfonici

Yeni Üye
9 May 2023
22
31
Son düzenleme:
P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
sonucu yazmıştım ama görmediniz galiba.. panel mevzusu nedir deneyebilir miyim?

benim mb91 için ne yapabiliriz?
ben hatırlarsanız mb90 kurtarma diye bir dosya flashlamıstım 47pf9090'a, sonra mboot dosyaları arasındaki boyut farkına istinaden, buradan verilen 3.6.6n dosyasının mboot'unu o hatalı dosyada mboot ile degistirip flashladım, tv hepten acılmaz oldu ama mboot dosyası degisti flash blinki yandı sondu cunku.
Sonra normal bir sekilde 3.6.6nyi flashlayınca blink basladı ilk ekranda logo yine renksizdi, sonraki ekranda renkler yerine gelmisti.

S Çevrimdışı

senfonici

Yeni Üye
9 May 2023
22
31
Size verilen yazılım, TV' nizde sizden önce bir donanım değişikliği olmadıysa TV' nize özel verildi.

By_Trol By_Trol üstadım, panel yazılımı çözer mi? Orjinal yazılımı tekrar mı yüklese kullanıcımız?
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
-Evet
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.

photo_5969660128468777856_y04731925b2aee0bb.jpg

3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
-Hayır
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
-
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
-
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
-
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
-Hayır
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
-
panel yazılımı dahil mb91 dosyalarını denemek istiyorum yardımcı olacak birileri var mı?

A Çevrimdışı

ahmetsengul1994

Yeni Üye
6 Şub 2023
1
29
merhaba

vestel 50pf7070 model cihaz için full yazılıma ihtiyacım var.cihaz vestel logosunda kalıyor
kart mb95
panel orjinal herhangi parça değişmedi
sn no: 7028978300620
teşekkr ederim

mb95.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

senfonici

Yeni Üye
9 May 2023
22
31
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
-Evet
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.

photo_5969660128468777856_y04731925b2aee0bb.jpg

3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
-Hayır
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
-
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
-
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
-
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
-Hayır
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
-
panel yazılımı dahil mb91 dosyalarını denemek istiyorum yardımcı olacak birileri var mı?
bendeki tv vestel ancak açılışta REGAL yazıp siyah ekrana geçiyor full yazılım talep ediyorum

S Çevrimdışı

senfonici

Yeni Üye
9 May 2023
22
31
Bu tvde (47pf9090) tv bu hale nasıl geldi ,farklı yazılım yüklendi mi?
ilk önce MB91 V376y Titanium yükledim arızalandı daha sonra MB91 V366n yükledim renkli ekran çıktı farklı usb kombinasyonları denerken bu hale geldi. anladığım kadarıyla doğru yazılımı bulursam düzelecek veya bilginiz dahilinde bi ihtimal olarak en azından düşük sürüm yükleyerek (elinizde ne varsa) ekran alabilir miyiz? teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ilk önce MB91 V376y Titanium yükledim arızalandı daha sonra MB91 V366n yükledim renkli ekran çıktı farklı usb kombinasyonları denerken bu hale geldi. anladığım kadarıyla doğru yazılımı bulursam düzelecek veya bilginiz dahilinde bi ihtimal olarak en azından düşük sürüm yükleyerek (elinizde ne varsa) ekran alabilir miyiz? teşekkürler
İndirdiğinde hemen yaz ki sileceğim.Benim kullandığım yazılımdır,zipten çıkart fat32 formatlı usb ye 3 dosyayı kopyala,tv yi kapat usbyi takkumandanın OK tuşu tvnin ön tarafını görecek şekilde basarken fişi tak, öndeki led hızlı flaşör yapmaya başladığında OK tuşunu bırak.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

senfonici

Yeni Üye
9 May 2023
22
31
İndirdiğinde hemen yaz ki sileceğim.Benim kullandığım yazılımdır,zipten çıkart fat32 formatlı usb ye 3 dosyayı kopyala,tv yi kapat usbyi takkumandanın OK tuşu tvnin ön tarafını görecek şekilde basarken fişi tak, öndeki led hızlı flaşör yapmaya başladığında OK tuşunu bırak.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
3dk içinde indiriliyor hemen deneyeceğim teşekkürler

3dk içinde indiriliyor hemen deneyeceğim teşekkürler
halen regal ilen açılıyor kurulum ekranı geldi yine fakat gamalı bozuk görüntü

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt