slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Başka yazılım denediniz. Güç düğmesini kontrol ettiniz mi? Takılma, kontak, oksitlenme gibi bir durum var mı?Açılıp kapanıyor kendi kendine kurtarma yazılım olmadı..
Başka yazılım denediniz. Güç düğmesini kontrol ettiniz mi? Takılma, kontak, oksitlenme gibi bir durum var mı?Açılıp kapanıyor kendi kendine kurtarma yazılım olmadı..
Mb140 titanium kurtarma denedim.. Sıkıntı yok dediğin yerlerde..Başka yazılım denediniz. Güç düğmesini kontrol ettiniz mi? Takılma, kontak, oksitlenme gibi bir durum var mı?
Menü 4725 yaparak ekran görüntüsü paylaşırmısınız.
Ne olur arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ilk aldığımızdan beri güncelleme yapılmadı 2016 dan beri. Netfliks falan izleyemiyorum.güncelleme yazılımı varmı?
Teşekkürler yeni kart takıcam eski kart umut yok..*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Cihaz yazılımı almadı mı.?Teşekkürler yeni kart takıcam eski kart umut yok..
Panelin de görüntüsünü bir paylaşır mısınız?Mb140 kendi kartı umut yok Yeni kart takıcam panel görüntü bozuk ve logo hı level yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Soldaki yeni takmak istediğim ana kart sağdaki eski orijinal kart..
Yeni kartın seri numarası ve panelin kodu varsa.Mb140 kendi kartı umut yok Yeni kart takıcam panel görüntü bozuk ve logo hı level yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Soldaki yeni takmak istediğim ana kart sağdaki eski orijinal kart..
Yeni kartın seri numarası ve panelin kodu varsa.
Bir tebessüm karşılığında hallederiz.
Tv çalışırken bozuk panelle de foto çekseydin iyi olurdu,nesi bozuk,ters mi yoksa karışık görüntülü müMb140 kendi kartı umut yok Yeni kart takıcam panel görüntü bozuk ve logo hı level yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Soldaki yeni takmak istediğim ana kart sağdaki eski orijinal kart..