Bu taktığım yeni ana kart görüntü onun yanlışlık olmasın sonra eski orijinal kart çıkardımBaktım pcden ama
Bu taktığım yeni ana kart görüntü onun yanlışlık olmasın sonra eski orijinal kart çıkardımBaktım pcden ama
Sana link verdim oradan dosyaları alıp tvden çek ve gönder banaBaktım pcden ama
Sen şimdi boşver ,istediğimi yap yeter ,tvde ne takılı ise ve görüntüyü de ne bozuk veriyorsa onu gönderBu taktığım yeni ana kart görüntü onun yanlışlık olmasın sonra eski orijinal kart çıkardım
Sen şimdi boşver ,istediğimi yap yeter ,tvde ne takılı ise ve görüntüyü de ne bozuk veriyorsa onu gönder
Buda olmazsa yapacak bir şey yok teşekkürler ilginiz için..Kullanıcılar için gizli metin: teraspy
adres açılmıyor sen tıkla bakalım ,ben açamadım google yolluyor ,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.. rar. html Buda olmazsa yapacak bir şey yok teşekkürler ilginiz için..
Buda olmazsa yapacak bir şey yok teşekkürler ilginiz için..
Ben de sana yazıp duruyorum meğer çıkmışın pat diye mübarek Senin panel dosyaların gelmez çünkü zipteki OKU okumamışın, orada olmayan dosyanın adını elle girin yazmıştım.Bakınız alttaki mesaj:Bu taktığım yeni ana kart görüntü onun yanlışlık olmasın sonra eski orijinal kart çıkardım
Eğer,sizin tv kart modelini göremiyorsanız bellekteki "DownloadPQ.mbxxx" dosyasının ,
"mbxxx" yazan yerine kendi kart numaranızı yazın,mesela "mb320" gibi,o zaman DownloadPQ.mb320 olacak.
G gospodin ,bak en altta OKU varBen de sana yazıp duruyorum meğer çıkmışın pat diye mübarek Senin panel dosyaların gelmez çünkü zipteki OKU okumamışın, orada olmayan dosyanın adını elle girin yazmıştım.Bakınız alttaki mesaj:
Sen buradaki xxx leri 140 yapacaktın sadece yani mb140 olacaktı , neyse işteKod:Eğer,sizin tv kart modelini göremiyorsanız bellekteki "DownloadPQ.mbxxx" dosyasının , "mbxxx" yazan yerine kendi kart numaranızı yazın,mesela "mb320" gibi,o zaman DownloadPQ.mb320 olacak.
Yazılımı yükleyin.Mb140 kendi kartı umut yok Yeni kart takıcam panel görüntü bozuk ve logo hı level yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Soldaki yeni takmak istediğim ana kart sağdaki eski orijinal kart..
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması yazılımın olduğu bölümde yazıyor verilen yazılım YouTube içindir diğer uygulamalar için android box alıp kullanın
Ne olur arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ilk aldığımızdan beri güncelleme yapılmadı 2016 dan beri. Netfliks falan izleyemiyorum.güncelleme yazılımı varmı?
TV üzerindeki açma kapama düğmesini kontrol edin. takılı kalmış olma ihtimaline karşı düğmeye birkaç kez basıp çekin. Joystick şeklinde ise üzerine hafifçe bastırıp oynatın. Eğer problem çözülmezse imzadaki bilgileri eksiksiz olarak gönderip yazılımın paylaşılmasını bekleyin.seg 24seh5520 24 tv de seg yazısı geliyo kapanıyo acılıyo hatası mevcut ne yapabilirim
seg 24seh5520 24 tv de seg yazısı geliyo kapanıyo acılıyo hatası mevcut ne yapabilirim
verdiğiniz yazılımı alıyor tv panel görüntü hala attığım gibi başka kart bakıcam artık teşekkür ederim ilginiz için hepinize hayırlı cumalar..Yazılımı yükleyin.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Açılıp kapanıyor kendi kendine kurtarma yazılım olmadı.. Başka yazılım denediniz. Güç düğmesini kontrol ettiniz mi? Takılma, kontak, oksitlenme gibi bir durum var mı?tavsiyeforumu.com
indirmek istiyorumRezerve