slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Neyi indirmek istiyorsunuz?indirmek istiyorum
Neyi indirmek istiyorsunuz?indirmek istiyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor sonucu yazın
zalım gerekli çökmüş ustam
Merhaba verdiğiniz yazılımı denedim ama olmadı usb fat32 yükledim elektrik fişini takmadan kumandadan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım ama stanbay ışığı sabit kalıyor 3-4 dk ok tuşuna basılı da tuttum ama maalesef ışıkta hiç bir hareket olmadı yine de emeğinize cevaplarınız için teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor sonucu yazın.
Dosyalar klasörde olmayacak şekilde usb kök dizininde olacak. Farklı belleklerle deneme yapın. Belleğin MBR FAT32 formatlı olup olmadığını disk genius gibi bir programla kontrol edin.Merhaba verdiğiniz yazılımı denedim ama olmadı usb fat32 yükledim elektrik fişini takmadan kumandadan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım ama stanbay ışığı sabit kalıyor 3-4 dk ok tuşuna basılı da tuttum ama maalesef ışıkta hiç bir hareket olmadı yine de emeğinize cevaplarınız için teşekkür ederim
Lütfen önceki mesajları okuyun ve gerekli bilgileri siz de görsel olarak paylaşın.merhaba 65ud8900 için yazılım bulamıyorum vestelin kendi sitesinde de bulamadım. tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım olduğunu düşünüyorum
Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli yali ile tv yazılımı görmez.Merhaba verdiğiniz yazılımı denedim ama olmadı usb fat32 yükledim elektrik fişini takmadan kumandadan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım ama stanbay ışığı sabit kalıyor 3-4 dk ok tuşuna basılı da tuttum ama maalesef ışıkta hiç bir hareket olmadı yine de emeğinize cevaplarınız için teşekkür ederim
PerdeyiNeyi indirmek istiyorsunuz?
TV üzerindeki açma kapama düğmesini kontrol edin. takılı kalmış olma ihtimaline karşı düğmeye birkaç kez basıp çekin. Joystick şeklinde ise üzerine hafifçe bastırıp oynatın. Eğer problem çözülmezse imzadaki bilgileri eksiksiz olarak gönderip yazılımın paylaşılmasını bekleyin17mb
Rica ederiz. Geçmiş olsun.ustam 17mb 140 kurtarma yazılımı sayesınde tv kurtardık tesekkur eder ıyı calışmalar dilerim
Aleyküm Selam. Aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşabilir misiniz? Bir de mümkünse panelin çalışırken görüntüsünü (Renk sorunu, görüntü tersliği v.s.) ekleyebilirseniz çok seviniriz.arkadaşlar selamün aleyküm 17mb82 yerine 140 taktım yazılım atmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz