D Çevrimdışı

daghan67

Yeni Üye
12 Eki 2020
8
45
IMG20230512140814.jpg
IMG20230512140849.jpg

zalım gerekli çökmüş ustam

O Çevrimdışı

ozkanfatih

Yeni Üye
10 May 2023
5
41
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor sonucu yazın.
Merhaba verdiğiniz yazılımı denedim ama olmadı usb fat32 yükledim elektrik fişini takmadan kumandadan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım ama stanbay ışığı sabit kalıyor 3-4 dk ok tuşuna basılı da tuttum ama maalesef ışıkta hiç bir hareket olmadı yine de emeğinize cevaplarınız için teşekkür ederim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba verdiğiniz yazılımı denedim ama olmadı usb fat32 yükledim elektrik fişini takmadan kumandadan ok tuşuna basılı tutup elektrik fişini taktım ama stanbay ışığı sabit kalıyor 3-4 dk ok tuşuna basılı da tuttum ama maalesef ışıkta hiç bir hareket olmadı yine de emeğinize cevaplarınız için teşekkür ederim
Dosyalar klasörde olmayacak şekilde usb kök dizininde olacak. Farklı belleklerle deneme yapın. Belleğin MBR FAT32 formatlı olup olmadığını disk genius gibi bir programla kontrol edin.

M Çevrimdışı

mmppll

Yeni Üye
12 May 2023
1
merhaba 65ud8900 için yazılım bulamıyorum vestelin kendi sitesinde de bulamadım. tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım olduğunu düşünüyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,846
Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli yali ile tv yazılımı görmez.

D Çevrimdışı

daghan67

Yeni Üye
12 Eki 2020
8
45
TV üzerindeki açma kapama düğmesini kontrol edin. takılı kalmış olma ihtimaline karşı düğmeye birkaç kez basıp çekin. Joystick şeklinde ise üzerine hafifçe bastırıp oynatın. Eğer problem çözülmezse imzadaki bilgileri eksiksiz olarak gönderip yazılımın paylaşılmasını bekleyin17mb

ustam 17mb 140 kurtarma yazılımı sayesınde tv kurtardık tesekkur eder ıyı calışmalar dilerim

Y Çevrimdışı

yasirkaraca

Yeni Üye
5 Eyl 2022
4
34
arkadaşlar selamün aleyküm 17mb82 yerine 140 taktım yazılım atmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
arkadaşlar selamün aleyküm 17mb82 yerine 140 taktım yazılım atmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
Aleyküm Selam. Aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşabilir misiniz? Bir de mümkünse panelin çalışırken görüntüsünü (Renk sorunu, görüntü tersliği v.s.) ekleyebilirseniz çok seviniriz.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

Geri
Üst Alt