By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,792
SizeEstafurullah hocam ben eksik bilgi ile başladım siz kusura bakmayın.
Merhabalar,
Kartın üzerindeki tüm no lar ve qr kod un açılımını ekliyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SizeEstafurullah hocam ben eksik bilgi ile başladım siz kusura bakmayın.
Merhabalar,
Kartın üzerindeki tüm no lar ve qr kod un açılımını ekliyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
By_Trol hocam merhaba,SizeSota Üstat yazılım vermiş yazılımız ipten çıkarttınız mı çıkartılan dosyalar içerisinde Ayrıca zipli bir dosya var mı Eğer zipli bir dosya daha varsa onu da zipten çıkartın zipli olanı silin flash bellek içerisinde zipli dosya olmayacak
gz yazan da zipli bir dosyadır Zip açmıyorsa 7 Zip programıyla onu da çıkartın O yüzden yüklenmiyorBy_Trol hocam merhaba,
Evet dosyaları Zip den çıkarttım format FAT32. Disk içeriğinin fotoğrafını ekliyorum. 2 adet "Bin" 1 adet "txt" 1 adet de "en.bin.gz" uzantılı dosya mevcut.
![]()
Ses var mı?merhabalar ,iyi akşamlar,seg 48SNB6240 için yazılım var mı mavi ışık sönüyor ekran arka ışık yanıp hemen kapanıyor.teşekkürler iyi akşamlar.
![]()
![]()
![]()
Yazdıklarınız led arızasına işaret led uymamış olabilir besleme kartı arızalı olabilir ledin kutupları ters olabilirtv antene bağlıı değildibirde hapölörüde sökmüştüm ,ledini değiştirdim
ledi modeline göre alımıştım çıkana göre yani,kutupları ters olamaz jak oturmaz sanırım , beslemeden şüpheliniyorum ,4-5 diot her iki taraftan ölçünce değer veriyorYazdıklarınız led arızasına işaret led uymamış olabilir besleme kartı arızalı olabilir ledin kutupları ters olabilir
Diyotlar kısa devre ise değiştirin Çünkü yazdıklarınız led arızasını gösteriyor yazılım ile alakası yok üşenmeyin hoparlörü takın boşa uğraşmamış olursunuz daha çabuk teşhis koyarsınızledi modeline göre alımıştım çıkana göre yani,kutupları ters olamaz jak oturmaz sanırım , beslemeden şüpheliniyorum ,4-5 diot her iki taraftan ölçünce değer veriyor
4-5 diyot birdenledi modeline göre alımıştım çıkana göre yani,kutupları ters olamaz jak oturmaz sanırım , beslemeden şüpheliniyorum ,4-5 diot her iki taraftan ölçünce değer veriyor
Sizleri de gece gece uğraştırdım artık utana sıkıla yazıyorum ancak dediğiniz şekilde açtım. Şu an 3 bin dosyası 1 txt var ama yine aynı hatayı veriyor maalesefgz yazan da zipli bir dosyadır Zip açmıyorsa 7 Zip programıyla onu da çıkartın O yüzden yüklenmiyor
Txt çift tıklayın içinde yazanları buraya kopyalayınSizleri de gece gece uğraştırdım artık utana sıkıla yazıyorum ancak dediğiniz şekilde açtım. Şu an 3 bin dosyası 1 txt var ama yine aynı hatayı veriyor maalesef
![]()
.
Sökerek ölçün üzerinde yapılan ölçüm yanıltır