By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
IMG_2121.jpg
Sökerek ölçün üzerinde yapılan ölçüm yanıltır

B Çevrimdışı

Bartr13

Yeni Üye
13 May 2023
15
41
Txt çift tıklayın içinde yazanları buraya kopyalayın
Hocam merhaba, Araştırırken Adem Helvacı hocanın bir videosuna denk geldim. Bin dosyasının adına "connected" ibaresi eklenmesini önermiş. O şekilde denedim ve yazılım yüklendi. Çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Hakkınızı helal edin büyük dertten kurtardınız beni.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Hocam merhaba, Araştırırken Adem Helvacı hocanın bir videosuna denk geldim. Bin dosyasının adına "connected" ibaresi eklenmesini önermiş. O şekilde denedim ve yazılım yüklendi. Çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Hakkınızı helal edin büyük dertten kurtardınız beni.
Txt bunun için istemiştim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. By_Trol By_Trol üstadım teşekkürler. :cay

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Güle güle kullan sevgili By_Trol By_Trol onun için istemişti txt dosyasını :ok

Y Çevrimdışı

yuk35 

Yeni Üye
24 Mar 2021
6
34
Elimizdeki son güncel yazılım cihazınızda yüklü.

fabrika ayarlarını geri yükleyerek deneme yaptınız mı.?
Fabrika ayarlarına geri yükleme yapmadım. Web app tester üzerinden ottplayer ile izliyorum yayınları. Ancak Iptv hd yayınında tv hareketsiz kalıyor bir sure sonra, kapatıp açınca devam ediyor. Çekirdek yazılım çözüm olur mu? Ya da fabrika ayarlarına dönmek?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Fabrika ayarlarına geri yükleme yapmadım. Web app tester üzerinden ottplayer ile izliyorum yayınları. Ancak Iptv hd yayınında tv hareketsiz kalıyor bir sure sonra, kapatıp açınca devam ediyor. Çekirdek yazılım çözüm olur mu? Ya da fabrika ayarlarına dönmek?
HD Yayınlar dediğiniz zaman TV' nin uydu alıcısıyla izlenen HD yayınlar anlaşılır. Sözü geçen servislerin HD yayınlarının TV yazılımıyla hiçbir ilgisi yoktur. Hizmeti aldığınız yer ile görüşün.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Diyotu söktüm dışarıda sağlam çıktı , hapörlörü taktım ses yok ama çok karanlıkta görüntü geliyor ses aç kapa çıkıyor ancak çok karanlık , açarken led flaş gibi ekran yanıp sönüyor

image8b5cc9badeadb721.jpg

Seg yazısı karanlık gözüküyor sonra yavaşça sönüyor
Ledleri yeni değiştirmişsiniz besleme kartında arıza vardır.

S Çevrimdışı

serhatyigit72

Yeni Üye
24 Nis 2019
31
25
merhaba 17mb82s anakartlı tv stand by yanıp sönüyor açılmıyor full yazılım rica etsem ayrıca 17mb81-2 anakartı takınca görüntü ters hafif bulanık kendi mainbordu olursa daha iyi olur saygılar.

WhatsApp-Image-2023-05-14-at-19.36.16.jpg

Geri
Üst Alt