By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Sökerek ölçün üzerinde yapılan ölçüm yanıltır
Sökerek ölçün üzerinde yapılan ölçüm yanıltır
Kısa devre de ötüyor , söküp te bakıcam bakalımSökerek ölçün üzerinde yapılan ölçüm yanıltır
Hocam merhaba, Araştırırken Adem Helvacı hocanın bir videosuna denk geldim. Bin dosyasının adına "connected" ibaresi eklenmesini önermiş. O şekilde denedim ve yazılım yüklendi. Çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Hakkınızı helal edin büyük dertten kurtardınız beni.Txt çift tıklayın içinde yazanları buraya kopyalayın
Txt bunun için istemiştim.Hocam merhaba, Araştırırken Adem Helvacı hocanın bir videosuna denk geldim. Bin dosyasının adına "connected" ibaresi eklenmesini önermiş. O şekilde denedim ve yazılım yüklendi. Çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Hakkınızı helal edin büyük dertten kurtardınız beni.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. By_Trol üstadım teşekkürler.Hocam merhaba, Araştırırken Adem Helvacı hocanın bir videosuna denk geldim. Bin dosyasının adına "connected" ibaresi eklenmesini önermiş. O şekilde denedim ve yazılım yüklendi. Çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Hakkınızı helal edin büyük dertten kurtardınız beni.
Güle güle kullan sevgili By_Trol onun için istemişti txt dosyasınıHocam merhaba, Araştırırken Adem Helvacı hocanın bir videosuna denk geldim. Bin dosyasının adına "connected" ibaresi eklenmesini önermiş. O şekilde denedim ve yazılım yüklendi. Çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Hakkınızı helal edin büyük dertten kurtardınız beni.
Paralel bağlı oldığu için4-5 diyot birden
evetRezerve
Diyotu söktüm dışarıda sağlam çıktı , hapörlörü taktım ses yok ama çok karanlıkta görüntü geliyor ses aç kapa çıkıyor ancak çok karanlık , açarken led flaş gibi ekran yanıp sönüyor4-5 diyot birden
Fabrika ayarlarına geri yükleme yapmadım. Web app tester üzerinden ottplayer ile izliyorum yayınları. Ancak Iptv hd yayınında tv hareketsiz kalıyor bir sure sonra, kapatıp açınca devam ediyor. Çekirdek yazılım çözüm olur mu? Ya da fabrika ayarlarına dönmek?Elimizdeki son güncel yazılım cihazınızda yüklü.
fabrika ayarlarını geri yükleyerek deneme yaptınız mı.?
HD Yayınlar dediğiniz zaman TV' nin uydu alıcısıyla izlenen HD yayınlar anlaşılır. Sözü geçen servislerin HD yayınlarının TV yazılımıyla hiçbir ilgisi yoktur. Hizmeti aldığınız yer ile görüşün.Fabrika ayarlarına geri yükleme yapmadım. Web app tester üzerinden ottplayer ile izliyorum yayınları. Ancak Iptv hd yayınında tv hareketsiz kalıyor bir sure sonra, kapatıp açınca devam ediyor. Çekirdek yazılım çözüm olur mu? Ya da fabrika ayarlarına dönmek?
Ledleri yeni değiştirmişsiniz besleme kartında arıza vardır.Diyotu söktüm dışarıda sağlam çıktı , hapörlörü taktım ses yok ama çok karanlıkta görüntü geliyor ses aç kapa çıkıyor ancak çok karanlık , açarken led flaş gibi ekran yanıp sönüyor
Seg yazısı karanlık gözüküyor sonra yavaşça sönüyor