Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
merhaba 17mb82s anakartlı tv stand by yanıp sönüyor açılmıyor full yazılım rica etsem ayrıca 17mb81-2 anakartı takınca görüntü ters hafif bulanık kendi mainbordu olursa daha iyi olur saygılar.

WhatsApp-Image-2023-05-14-at-19.36.16.jpg
Yazılımı deneyip bilgi verin.
Kullanıcılar için gizli metin: serhatyigit72

S Çevrimdışı

serhatyigit72

Yeni Üye
24 Nis 2019
31
25
Yükleme aşamasında yaptıklarınızı paylaşır mısınız? Hazırladığınız USB Belleğin içeriğini de paylaşın.

WhatsApp-Image-2023-05-15-at-13.02.26.jpg

fat32 ile biçimlendirilmiş usb içine klasörsüz olarak dosyayı atıyorum usb tv yerleştiriyorum fişi takınca ok tuşuna basılı tutuyorum ama herhangi bi tepki yok sürekli yazılım atıyorum zaten

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

fat32 ile biçimlendirilmiş usb içine klasörsüz olarak dosyayı atıyorum usb tv yerleştiriyorum fişi takınca ok tuşuna basılı tutuyorum ama herhangi bi tepki yok sürekli yazılım atıyorum zaten
Benim hatırladığım kadarıyla iki seçenek kalıyor. USB belleği değiştirin, USB Belleğin Boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirerek deneyin.

USB belleğiniz sisteminizde c: harfiyle mi tanımlı? :hmm

S Çevrimdışı

serhatyigit72

Yeni Üye
24 Nis 2019
31
25
Benim hatırladığım kadarıyla iki seçenek kalıyor. USB belleği değiştirin, USB Belleğin Boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirerek deneyin.

USB belleğiniz sisteminizde c: harfiyle mi tanımlı? :hmm
iki tane usb belleğim var toshiba biri :) olarak okuyor diğeri sandisk :c olarak okuyor flash ile ilgili bi durum olacağını zannetmiyorum yukarıdaki döküman kurtarma yazılımı mı full yazılım mı ?

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
indirmek için uğraşıyorum devlet dairesi gibi oldu ordan oraya gidip duruyorum sürekli :)

indirmek için uğraşıyorum devlet dairesi gibi oldu ordan oraya gidip duruyorum sürekli :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Forumdaki mesajları okuyup nasıl indireceğinizi öğrenseydiniz devlet dairesi gibi olmazdı. Probleminizle birlikte aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşın.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
iki tane usb belleğim var toshiba biri :) olarak okuyor diğeri sandisk :c olarak okuyor flash ile ilgili bi durum olacağını zannetmiyorum yukarıdaki döküman kurtarma yazılımı mı full yazılım mı ?
Size verilen yazılım, yazılım isminden de anlaşılacağı gibi Full yazılımdır. USB bellek ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorsanız diğer sebepleri araştırabilirsiniz.

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
Forumdaki mesajları okuyup nasıl indireceğinizi öğrenseydiniz devlet dairesi gibi olmazdı. Probleminizle birlikte aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşın.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
ama olumsuz eleştiri yapmak istememiştim :( Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme isteğinde bulunmanız gerekir.!
bu hatayı alıyorum, ne yapmam gerektiğini de anlamadım :(

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
ama olumsuz eleştiri yapmak istememiştim :( Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme isteğinde bulunmanız gerekir.!
bu hatayı alıyorum, ne yapmam gerektiğini de anlamadım :(
Kusura bakmayın ama halen okumuyorsunuz. 😊

TV ile ilgili probleminizi, yazılımın neden gerekli olduğunu, ve sizinle paylaştığım sizin için DOĞRU YAZILIM' ı paylaşabilmemiz için gereken bilgileri bizimle paylaşırsanız, TV' nizde yazılım kaynaklı bir problem yaşamamanızı sağlamak için kişiye özel YAZILIM paylaşım prosedürümüzü yerine getirmiş oluruz.

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
Kusura bakmayın ama halen okumuyorsunuz. 😊

TV ile ilgili probleminizi, yazılımın neden gerekli olduğunu, ve sizinle paylaştığım sizin için DOĞRU YAZILIM' ı paylaşabilmemiz için gereken bilgileri bizimle paylaşırsanız, TV' nizde yazılım kaynaklı bir problem yaşamamanızı sağlamak için kişiye özel YAZILIM paylaşım prosedürümüzü yerine getirmiş oluruz.
şöyle ki televizyonum açılıyor vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıp açılıyor, muhtemelen elektrik dalgalanmasından kaynaklı yazılımda sorun var. Vesteli aradığımda bana ürünümün 17MB120 serisinden bir anakarta sahip olduğunu belirttiler. yazılımı güncellemek istiyorum o nedenle sitenizde bulunan yazılımı indirmek istedim. şimdi birden fazla sürüm görüyorum hem hangi sürümü indirmem konusunda yardımcı olup hem de izin verebilir misiniz rica etsem :)

Geri
Üst Alt