Y
yusufislamelcicek
Yeni Üye
- 15 May 2023
- 1
- 26
a
Tv deki sorun nedir?
sa yazılım olan gönderebilirmi
3 kere kırmızı ısık yanıp sonuyor sonra yıne aynısı yapıyorTv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor.
elinize sağlık çok teşekkür ederim <3Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor.
Çözüme ulaştınız sanırım.elinize sağlık çok teşekkür ederim <3
şimdi flasha atıyorum, birden fazla içeriğe sahip hepsini sanırım flashın içine atıyorum değil mi?Çözüme ulaştınız sanırım.
Ben yüklemeyi yaptınız sandım. Tüm dosyaları klasör içinde olmayacak şekilde bellek içine kopyalayacaksınız. Belleği öncesinde MBR Fat32 formatlayacaksınız. Yükleme için TV arkasındaki USB-1 portunu kullanacaksınız. Diğer talimatlar dosyaya ilişkin sayfada mevcut. Dosyaların bir ekran görüntüsünü atabilirseniz tekrar sıkıştırılmış dosya var mı yok mu kontrol edelim.şimdi flasha atıyorum, birden fazla içeriğe sahip hepsini sanırım flashın içine atıyorum değil mi?
Reset atıyor derken, TV sürekli kapanıp açılıyor mu? Arkadaki açma kapama düğmesini kontrol ettiniz mi?Merhaba full yazilim mumkunmu.reset atiyor.
Yazılım verildi. yükledikten sonra sonucu paylaşırsan sevinirim.Merhaba full yazilim mumkunmu.reset atiyor.
Ooo ,mesutank ne güzel seni tekrar görmek reset atmasa göremeyeceğim seni mübarekMerhaba full yazilim mumkunmu.reset atiyor.