İnşallah.Çok teşekkür ederim.Artık buralardayız...arada uğra üstad özletme kendini.
İnşallah.Çok teşekkür ederim.Artık buralardayız...arada uğra üstad özletme kendini.
Yazılım full mu yoksa güncelleme dediğimiz çekirdek miydi,ayrıca usb bellek fat32 formatlı ve boş olmalı,16gb den büyük olmasın,yani dikkat edilmesi gereken yerler varTalitmatlara uyup işlemi yaptım. Otalama 30 dk bekledim kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor herhangibir sonuç alamadım. Farklı flash belleklerle denedim sonuç aynı.
Hayırlı olsun sevgili mesutankSlm
Sektör değişikliği yapmistim ve çok yogun ve yorucu bir isti o sebepten
Yazılım full mü güncelleme mi bilmiyorum. USB bellek fat32 olarka formatladım 4 gbYazılım full mu yoksa güncelleme dediğimiz çekirdek miydi,ayrıca usb bellek fat32 formatlı ve boş olmalı,16gb den büyük olmasın,yani dikkat edilmesi gereken yerler var
Farklı bir yazılım verdim bildirimi kontrol edin talimatları uygulayın.Talitmatlara uyup işlemi yaptım. Otalama 30 dk bekledim kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor herhangibir sonuç alamadım. Farklı flash belleklerle denedim sonuç aynı.
Görüntüyü hatayı vermeden önce mi aldınız? Cihazın açma kapama düğmesini kontrol ettiniz mi?
full yazılım rica ediyorum mümkünse cihaz açılıp kapanıyor
Cihazın donanımı orjinalse arkasındaki etiketi paylaşırmısınız.
full yazılım rica ediyorum mümkünse cihaz açılıp kapanıyor
Merhaba. Öncelikle cihazdaki problemi paylaşır mısınız? Ardından lütfen aşağıdaki bilgileri GÖRSEL olarak eksiksiz paylaşın.merhaba ustalarım kolay gelsin elimde fınlux 24fx420h tv var 17mb82 kurtarma yazılımı lazım elinde olan var mı iyi çalışmalar
kurtarma yazılımı verildi. Gelen bildirimi takip edin sonucu mutlaka yazın.merhaba ustalarım kolay gelsin elimde fınlux 24fx420h tv var 17mb82 kurtarma yazılımı lazım elinde olan var mı iyi çalışmalar
ustam kart 17mb140 mış varsa onu gönderebilir misin sana zahmetkurtarma yazılımı verildi. Gelen bildirimi takip edin sonucu mutlaka yazın.
fınlux yazısından sonra kapanıyor aynı sorun bi kaç kez daha olmuştuMerhaba. Öncelikle cihazdaki problemi paylaşır mısınız? Ardından lütfen aşağıdaki bilgileri GÖRSEL olarak eksiksiz paylaşın.
üst mesajda mb82 yazdınız verdiğim yazılımı indirmişsiniz. Yazılımı tv yüklediniz mi.?ustam kart 17mb140 mış varsa onu gönderebilir misin sana zahmet