kart mb82 biliyordum fakat mb140 mış o yüzden kurmadım tvyeüst mesajda mb82 yazdınız verdiğim yazılımı indirmişsiniz. Yazılımı tv yüklediniz mi.?
kart mb82 biliyordum fakat mb140 mış o yüzden kurmadım tvyeüst mesajda mb82 yazdınız verdiğim yazılımı indirmişsiniz. Yazılımı tv yüklediniz mi.?
şuan cihazda sorun tam olarak nedir mb140 olduğunu nasıl anladınız. görsel atabilirmisiniz.kart mb82 biliyordum fakat mb140 mış o yüzden kurmadım tvye
cihazda sorun finlux yazısından sonra otomatik kapanıyor geri acılıyorşuan cihazda sorun tam olarak nedir mb140 olduğunu nasıl anladınız. görsel atabilirmisiniz.
Sorununuzu yazdınız cevap gelene kadar beklemeniz gerekir.! Heryere yazılım ihtiyacınızı yazmanız sorununuzun çözümünü hızlandırmaz.!cihazda sorun finlux yazısından sonra otomatik kapanıyor geri acılıyor
Farklı bir yazılım verdim bildirimi kontrol edin talimatları uygulayın.
Farklı bellekle de dene bakalım,bellek boş olsun ve 16gb den büyük olmasın,kumanda tvyi görsün OK basarkenBu sefer şöyle birşey oluyor; OK tuşuna basılı tutup fişi prize takıyorum, kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönünce bırakıyorum ve hemen ardından VESTEL yazısı geliyor geri kapanıyor
Maalesef 4 faklı bellek ile denedim sonuç aynıFarklı bellekle de dene bakalım,bellek boş olsun ve 16gb den büyük olmasın,kumanda tvyi görsün OK basarken
Donanımsal bir sorun olabilir muhtemelen,yoksa almış olması lazımdı yazılımı,kullandığın bellekler bootable değildir umarım,bootable usb de tv usb yi görür ama yazılımı yüklemez (bootable=Önyükleyicili usb)Maalesef 4 faklı bellek ile denedim sonuç aynı
İlk verilen yazılımı tekrar denedim onda kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor uzun süreli beklemede tepki vermiyor. Yarın yeni bir USB bellek alıp tekrar deneyeceğimDonanımsal bir sorun olabilir muhtemelen,yoksa almış olması lazımdı yazılımı,kullandığın bellekler bootable değildir umarım,bootable usb de tv usb yi görür ama yazılımı yüklemez (bootable=Önyükleyicili usb)
Ama unutma bellek bootable olmayacak,fat32 formatlı olacak ve boş ,sadece yazılımlar olacak.Senin kart ne idi,ki acabaİlk verilen yazılımı tekrar denedim onda kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor uzun süreli beklemede tepki vermiyor. Yarın yeni bir USB bellek alıp tekrar deneyeceğim
Yazılım verildi. Bildirim takibi yapın.SERİ:8225089 901333
KART 17MB140
FULL YAZILIM İHTİYAÇI VAR.
OLDU TESEKKÜRLERYazılım verildi. Bildirim takibi yapın.
Sıfır bellekle denedim ama sonuç değişmedi. Hatta denedikten sonra USB tekrar Fat32 olarak formatlayıp denedim aynı. Kart bilgisi için şimdi resim yüklüyorum buradan bilirsiniz sanırım.Ama unutma bellek bootable olmayacak,fat32 formatlı olacak ve boş ,sadece yazılımlar olacak.Senin kart ne idi,ki acaba