SlmOoo ,mesutank ne güzel seni tekrar görmek reset atmasa göremeyeceğim seni mübarek
Sektör değişikliği yapmistim ve çok yogun ve yorucu bir isti o sebepten
SlmOoo ,mesutank ne güzel seni tekrar görmek reset atmasa göremeyeceğim seni mübarek
Elinize emeğinize sağlık hocam.Yazılım verildi. yükledikten sonra sonucu paylaşırsan sevinirim.
Hocam Toshiba 43l3763dat modeli için yazılım güncellemesi dosyası varmı yazılım sürümü V.2.35.14.0
panel yazılımı rica etsem başka maiboard taktım 17mb82 çalıştı görüntü tersmerhaba 17mb82s anakartlı tv stand by yanıp sönüyor açılmıyor full yazılım rica etsem ayrıca 17mb81-2 anakartı takınca görüntü ters hafif bulanık kendi mainbordu olursa daha iyi olur saygılar.
arada uğra üstad özletme kendini.Elinize emeğinize sağlık hocam.
Sorun düzeldi.boot logoda kalip reset atiyordu .sıkıntı kalmadı.Sagolun varolun...
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazınMerhaba, 32HB5000 Model Vestel Tv için bir sorunum var. Vestel yazısında kalıyor SN:7932200 701493 hangi yazılımı indiricem bilemedim
Televizyonun donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hı-level 43hl560 17mb140 full yazılım ihtiyacım var
panel yazılımı rica etsem başka maiboard taktım 17mb82 çalıştı görüntü ters
Televizyonun donanımı orijinali ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hocam hayırlı işler banada bu yazılım lazım 922649 - 10113734 -vestel 43 inç ud8440b
@zaman1453,slm hocam banada 17mb 130p yazılımı lazım
Talitmatlara uyup işlemi yaptım. Otalama 30 dk bekledim kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor herhangibir sonuç alamadım. Farklı flash belleklerle denedim sonuç aynı.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın