slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
şöyle ki televizyonum açılıyor vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıp açılıyor, muhtemelen elektrik dalgalanmasından kaynaklı yazılımda sorun var. Vesteli aradığımda bana ürünümün 17MB120 serisinden bir anakarta sahip olduğunu belirttiler. yazılımı güncellemek istiyorum o nedenle sitenizde bulunan yazılımı indirmek istedim. şimdi birden fazla sürüm görüyorum hem hangi sürümü indirmem konusunda yardımcı olup hem de izin verebilir misiniz rica etsem :)
Bilgilere sahip olmadan bizim de hangi yazılım sürümü olduğuna karar vermemiz mümkün değil. 😰

Ayrıca TV' nizdeki (TV üzerindeki) açma kapama düğmelerini kontrol etmeniz gerekebilir. Söz konusu problem TV üzerindeki açma kapama düğmelerinden kaynaklanabilir. Elektrik dalgalanmasından kaynaklı yazılım sorunu diye bir şey olması mümkün değil.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
1- donanım orijinal.
2- ekte paylaşıldı.
3-herhangi bir işlem yapılmadı.
4--
5--
6--
7-herhangi bir değişiklik yapılmadı.
8--

photo1684157897.jpg

Bilgilere sahip olmadan bizim de hangi yazılım sürümü olduğuna karar vermemiz mümkün değil. 😰

Ayrıca TV' nizdeki (TV üzerindeki) açma kapama düğmelerini kontrol etmeniz gerekebilir. Söz konusu problem TV üzerindeki açma kapama düğmelerinden kaynaklanabilir. Elektrik dalgalanmasından kaynaklı yazılım sorunu diye bir şey olması mümkün değil.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
bu sefer her sorunuza yanıt verdiğimi düşünüyorum :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
1- donanım orijinal.
2- ekte paylaşıldı.
3-herhangi bir işlem yapılmadı.
4--
5--
6--
7-herhangi bir değişiklik yapılmadı.
8--

photo1684157897.jpg

bu sefer her sorunuza yanıt verdiğimi düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim. Bilgilendirme adına bir kez daha paylaşacağım, bu bilgileri isteme sebebimiz, cihazınıza yanlış yazılım yüklemeniz halinde anakart v.s. gibi parçaların geri dönüşsüz arızalanması ve sizin için hiç hesapta olmayan maliyetlerin çıkmasını önlemektir.

Önemli ek: Açma kapama düğmesini kontrol ettiniz mi? Joystick şeklinde midir?

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
Çok teşekkür ederim. Bilgilendirme adına bir kez daha paylaşacağım, bu bilgileri isteme sebebimiz, cihazınıza yanlış yazılım yüklemeniz halinde anakart v.s. gibi parçaların geri dönüşsüz arızalanması ve sizin için hiç hesapta olmayan maliyetlerin çıkmasını önlemektir.

Önemli ek: Açma kapama düğmesini kontrol ettiniz mi? Joystick şeklinde midir?
teşekkürler ilginiz için <3 hayır normal düğme şeklinde

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
O zaman onlara basıp çekerek birkaç kez deneyin. Anladığım kadarıyla uzun bir süre o tuşları hiç kullanmadınız.
aklınıza gelebilecek tüm kombinasyonları denedim. daha önce başıma gelmişti yeniden yazılım yüklediğimde sorun giderilmişti, ancak bilgisayarımın harddiski yandığı için o yazılıma artık sahip değilim. o nedenle yazılım indirmek için sizden talep etmiştim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
aklınıza gelebilecek tüm kombinasyonları denedim. daha önce başıma gelmişti yeniden yazılım yüklediğimde sorun giderilmişti, ancak bilgisayarımın harddiski yandığı için o yazılıma artık sahip değilim. o nedenle yazılım indirmek için sizden talep etmiştim.
O zaman hazır bilgileri de almışken ustalarımız foruma girdikleri anda bilgileri kontrol edip uygun yazılımı paylaşacaklardır. TV açma kapama düğmesi bilgisini paylaşmamın sebebi eğer donanımsal olarak böyle bir problem varken yazılımı yüklemeye çalışırsanız, TV yüklemeye de müdahale edip yazılım yüklemesinin yarıda kesilmesine sebep olabilir. :ok

A alp12 Ne için rezerve?

P Çevrimdışı

phrasalverbs

Yeni Üye
15 May 2023
11
30
O zaman hazır bilgileri de almışken ustalarımız foruma girdikleri anda bilgileri kontrol edip uygun yazılımı paylaşacaklardır. TV açma kapama düğmesi bilgisini paylaşmamın sebebi eğer donanımsal olarak böyle bir problem varken yazılımı yüklemeye çalışırsanız, TV yüklemeye de müdahale edip yazılım yüklemesinin yarıda kesilmesine sebep olabilir. :ok
tamamdır o zaman herhangi bir bilgilendirme geçilecek mi acaba, 2.29 sürümü halihazırda benim televizyonumda olan sürüm bu arada

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
tamamdır o zaman herhangi bir bilgilendirme geçilecek mi acaba, 2.29 sürümü halihazırda benim televizyonumda olan sürüm bu arada
Tabii ki. Zaten yazılım paylaşımı size bildirim olarak gelecek. Sağ üstteki çan simgesinden yazılım linkine erişebileceksiniz. Yazılım sürümünü öğrenmiş olmamız da ekstra iyi oldu. 😊

Geri
Üst Alt