F Çevrimdışı

frozen888

Yeni Üye
10 Ağu 2020
30
36
Merhaba vestel yazısı geliyor önışık yanıp sönüyor. yazılım verebilir msiniz.

VESTEL-32.jpg

M Çevrimdışı

mhmtsk44

Yeni Üye
19 May 2023
1
37
Tv logodan sonra sürekli yeniden başlıyor. Yazılım noktasında yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_0932.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Merhabalar, elimde techwood 32 TV var televizyon çökük durumda. Kurtarma yazılımı fayda etmedi bende mb82s full yazılım attım. Şuan sadece panel yazılımı gerek fakat cihaz görüntü bozuk olduğu için yapamam.

Full yazılım rica ediyorum.
Techwood LE32S278H
SN: 7549439 600454
PNL:23282056
VPAZ:20270397

*mobilden yazıyorum resim eklenmiyor.
Panel yazılımı verildi. Bildirimleri takip edin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam s.a full yazılımını ihtiyacım var mümkünse
TV' nin genel çalışmasında herhangi bir problem yoksa, Smart kısmının özelliklerinden çok fazla bir şey beklemeyin. Bunun için şöyle bir örnek vereyim, şu anda son model tabir ettiğimiz vestel TV' lerde Android işletim sistemi ve 1.5 GB ram var. Ancak gün geçtikçe gerek Youtube altyapısı gerek Netflix altyapısı (Çekirdek programları ve Stream servislerinin data yükü) sürekli yükseliyor ve daha fazla sistem kaynağına ihtiyaç duyuyor. Güncel TV' lerde bile bizlerin tavsiyesi bu tip servisleri smart tv özellikleri ile değil Android box gibi harici bir kaynak ile çözmeniz. Bugün 2 GB-4 GB Ram miktarı olan Android TV Box' lar bile aynı servisleri açarken zorlanabilirken, MB100 bir anakarttan aynı performansla çalışmasını beklemek...

Dolayısıyla, TV' nizin donanımı artık yeterli gelmiyorsa bu tip hataları almanız normal. Size verilen yazılım full ve güncel yazılım olduğu için işin yazılım ayağında yapılabilecek artık çok fazla bir şey kalmadı. Tabii bu konuda bir yenilik olması halinde sizlerle paylaşıyor olacağız ama farklı kaynaklardan yazılım denemeye çalışırken TV' nizin tamamen çalışmaması riskini de almanızı istemeyiz. Bir başka konuda da belirttiğim üzere sizlerle yazılımlarınkişisel olarak ve belirli donanım bilgileri alınarak paylaşılmasının yegane sebebi budur.

Mevcut yazılımın yüklemesini bir kez daha deneyin, Menu 4725 ile girdiğiniz servis menüsünden çalışma saati sıfırlanmış mı kontrol edin. Eğer saat sıfırlanmışsa yazılım doğru olarak yüklenmiştir. Tv' deki takılmalar devam ediyorsa bütçenize uyabilecek bir android box ile söz konusu servisleri sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edin.
Söz konusu cevap 7 Mayısta tarafınıza verilmiş. O tarihten itibaren forumdasınız.
Birincisi;

Eğer konuları incelediyseniz full yazılımı nasıl isteyeceğinizi mutlaka görmüş olmalısınız. Problemin ne olduğunu paylaşmadan ve aşağıdaki bilgileri vermeden full yazılım ALAMAZSINIZ.

İkincisi; Söz konusu yazılımı yukarıda açıklaması yapılan sebepten dolayı istiyorsanız açıklamasını gayet uzun ve yeterli şekilde yaptığımızı düşünüyoruz.

Belirtilmesi gerekenler;

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

Sota Sota Başkan, Sayın By_Trol By_Trol Ustam. Söz konusu yazılım isteği yukarıdaki sebeple ise gereken açıklamayı hep birlikte yaptığımızı düşünüyorum. Lütfen bu sebeple yazılım paylaşmayınız.

O Çevrimdışı

OĞUZX

Yeni Üye
15 Mar 2023
15
39
Söz konusu cevap 7 Mayısta tarafınıza verilmiş. O tarihten itibaren forumdasınız.
Birincisi;

Eğer konuları incelediyseniz full yazılımı nasıl isteyeceğinizi mutlaka görmüş olmalısınız. Problemin ne olduğunu paylaşmadan ve aşağıdaki bilgileri vermeden full yazılım ALAMAZSINIZ.

İkincisi; Söz konusu yazılımı yukarıda açıklaması yapılan sebepten dolayı istiyorsanız açıklamasını gayet uzun ve yeterli şekilde yaptığımızı düşünüyoruz.

Belirtilmesi gerekenler;

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

Sota Sota Başkan, Sayın By_Trol By_Trol Ustam. Söz konusu yazılım isteği yukarıdaki sebeple ise gereken açıklamayı hep birlikte yaptığımızı düşünüyorum. Lütfen bu sebeple yazılım paylaşmayınız.
slowfood hocam biliyorum yazılım aldıgımı hatırlıyorum tv kendini acıldıktan 1 dk sonra kapatıyor o sebeple full yazılım talep ettim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slowfood hocam biliyorum yazılım aldıgımı hatırlıyorum tv kendini acıldıktan 1 dk sonra kapatıyor o sebeple full yazılım talep ettim.
Anladım. Peki uzun sayılabilecek bir zamandır bizlerlesiniz. Full yazılımı sorun bildirimi ile birlikte cihazın yukarıda belirttiğim bilgilerini paylaşarak istediğimizi mevcut konudaki diğer mesajlardan görmediniz mi? Bu arada TV' nin açma kapama düğmesi joystick mi?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Geri
Üst Alt