Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,480
full yazılım verildi.Merhaba benim SEG 43SC7600 43'' 109 CM FHD SMART LED TV daha önce yazılım güncellemesi yapmıştım Bu televizyonun orjinal yazılımını bana paylaşabilir misiniz? MB97
full yazılım verildi.Merhaba benim SEG 43SC7600 43'' 109 CM FHD SMART LED TV daha önce yazılım güncellemesi yapmıştım Bu televizyonun orjinal yazılımını bana paylaşabilir misiniz? MB97
Yazılım için teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşum size zahmet vermeyeceksem bu televizyonum için son güncel yazılım da verebilir misiniz?full yazılım verildi.
Bu televizyon içinMerhaba benim SEG 43SC7600 43'' 109 CM FHD SMART LED TV daha önce yazılım güncellemesi yapmıştım Bu televizyonun orjinal yazılımını bana paylaşabilir misiniz? MB97
Full yazılımın versiyonu V45.23.39Yazılım için teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşum size zahmet vermeyeceksem bu televizyonum için son güncel yazılım da verebilir misiniz?
Teşekkür ederim ilginiz içinFull yazılımın versiyonu V45.23.39
Son güncelleme yazılım versiyonu şuan televizyonunuzda yüklü olan.
güncelleme yazılım talep konusu55UB9690 üçün gümcel yazılım varmıdır
Evet eski karta aitPaylaştığınız etiket eski karta mı ait.!
yazılım taze taze yüklendi yükledikten sonra mutlaka geri bildirim yapın.Merhaba ,
Yeni kartın seri numarasını ve panel kodunu vermen gerekmez mi.?Evet eski karta ait
Yeni kartın seri numarasını ve panel kodunu vermen gerekmez mi.?
Takılan kart bu
Diğer konuda açıklama yazmıştım okuyunuz.55UB9690 üçün gümcel yazılım varmıdır
konuyu tam anlatamadım özür dilerim.Bugün google şifremi değiştirdim, daha sonra televizyondaki play store ve youtube gibi google şifresi ile giriş yaptığım yerlerde kullanıcı adı vve şifre eşleşmiyor hatası almaya başladım.Netteki anlatımların hepsini denedim ve en son tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm.Şu anda hata devam ediyor ve tv yazılımı güncellenmiyor.Ne yapmam lazım.Diğer konuda açıklama yazmıştım okuyunuz.