By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
konuyu tam anlatamadım özür dilerim.Bugün google şifremi değiştirdim, daha sonra televizyondaki play store ve youtube gibi google şifresi ile giriş yaptığım yerlerde kullanıcı adı vve şifre eşleşmiyor hatası almaya başladım.Netteki anlatımların hepsini denedim ve en son tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm.Şu anda hata devam ediyor ve tv yazılımı güncellenmiyor.Ne yapmam lazım.

20230520_202245.jpg
üretici firma yazılım güncellemesi gönderirse televizyon yazılımı çeker güncelleme yapar göndermediği sürece güncelleme yapmaz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yeni kartın seri numarasını ve panel kodunu vermen gerekmez mi.?
Gerekmez sanırım ama ben de yazılım istesem,yutuba girmiyor tv,kod numarası falan istemeyin ,yerimden kalkıp da tvnin arkasına bakamam doğrusu 43 inç bir tv önünde vestel yazıyor :hihi

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
VESTEL 39FB7100 CİHAZA 17MB211 KART TAKILDI SON SÜRÜM GÜNCEL YAZILIM İHTİYACI VARDIR
Büyük harfle yazılan mesajınızı hemen düzeltiniz. Yazılım isteği başlıklarında yazılım isteme kurallarına uygun bilgileri paylaşmazsanız yazılım paylaşılmayacaktır.

Sota Sota , By_Trol By_Trol üstadlar.

B Çevrimdışı

Bartr13

Yeni Üye
13 May 2023
15
41
Hocam merhaba, TV açıldı ancak ilk mesajlarımda bahsettiğim TV nin her açılışta Netflix de ui8300 hatasına düşüp tekrar şifre isteme problemi geri döndü maalesef 😔. Daha önce garantideyken servis bu problemin çözümü için fabrikadan yazılım alıp yüklemiş ve bu şekilde de çözüm olmayınca ankarti komple değiştirerek sorunu çözmüştü. Ben keramet yeni anakartta sanmıştım ama şimdi anlıyorum ki üzerinde gelen yazilimmis problemi çözen. Bir tavsiyeniz ya da farklı bir yazılım desteğiniz olur mu? Şimdiden çok teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam merhaba, TV açıldı ancak ilk mesajlarımda bahsettiğim TV nin her açılışta Netflix de ui8300 hatasına düşüp tekrar şifre isteme problemi geri döndü maalesef 😔. Daha önce garantideyken servis bu problemin çözümü için fabrikadan yazılım alıp yüklemiş ve bu şekilde de çözüm olmayınca ankarti komple değiştirerek sorunu çözmüştü. Ben keramet yeni anakartta sanmıştım ama şimdi anlıyorum ki üzerinde gelen yazilimmis problemi çözen. Bir tavsiyeniz ya da farklı bir yazılım desteğiniz olur mu? Şimdiden çok teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için.
Merhaba;

Aldığınız hata kodu ui-800-3 olabilir mi?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Bildirimdeki yazılımı yükleyip sonucu yazar mısın. Yazılımı yükledikten sonra televizyonu ilk kuruluma gönderin tekrar kurulum yapın.

H Çevrimdışı

Hidayet016

Yeni Üye
22 May 2023
7
35
Merhaba, vestel 49ub8300 tv miz mevcut, son 1 aydır internet engel işareti çıkarak tv yeniden başlıyor ve ağ internet dediğimde kablosuz olarak seçtiğimde otomatik olarak devredışı seçeneğine atıyor, kumanda bazen işliyor bazen işlemiyor (kasıyor yada donuyor yeniden başlıyor) , bu sorun netflix aktif olduktan sonra başladı. cihazda hiç bir kart yada değişim olmadı, sn: 7730976 700398

IMG_4144.jpg
IMG_4143.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba, vestel 49ub8300 tv miz mevcut, son 1 aydır internet engel işareti çıkarak tv yeniden başlıyor ve ağ internet dediğimde kablosuz olarak seçtiğimde otomatik olarak devredışı seçeneğine atıyor, kumanda bazen işliyor bazen işlemiyor (kasıyor yada donuyor yeniden başlıyor) , bu sorun netflix aktif olduktan sonra başladı. cihazda hiç bir kart yada değişim olmadı, sn: 7730976 700398

IMG_4144.jpg
IMG_4143.jpg
Tv ye yazılım atıldı mı :alala

Geri
Üst Alt