By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
1= Televizyonu çalıştırınEvet doğrudur
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
1= Televizyonu çalıştırınEvet doğrudur
Problemleri elemek adına soruyorum, yazılımı ustalarımız paylaşacaklardır ama, T-CON kartı (Anakarta bütünleşik olup olmadığını bilmiyorum.) ve LVDS kablolarını çalışan diğer cihaz ile deneme fırsatınız oldu mu?Merhaba Arkadaşlar resmini attığım tv ses var görüntü yok led barlar çalışıyor panelden şüphe ediyordum lakin onuda aynı paneli kullanan axen tv anakartinda denedim en ufak bir sorun yok görüntü var geriye tek şüpheli kalan anarkart o yüzden bu karta uyumlu kurtarma veya full yazılım istemekteyim yardımcı olursanız memnun olurum eğer yazılım ile de çözülmez ise donanımsal bir arıza araştırması yapicam kart üzerinde teşekkürler.
Yanlış yazılım yüklemedikçe ki full yazılım yüklenirse tv ilk kurulum ekranında açılır ses te gelmez siz ses var görüntü yok yazmışsınız arıza yazılımsal değil donanımsalMerhaba Arkadaşlar resmini attığım tv ses var görüntü yok led barlar çalışıyor panelden şüphe ediyordum lakin onuda aynı paneli kullanan axen tv anakartinda denedim en ufak bir sorun yok görüntü var geriye tek şüpheli kalan anarkart o yüzden bu karta uyumlu kurtarma veya full yazılım istemekteyim yardımcı olursanız memnun olurum eğer yazılım ile de çözülmez ise donanımsal bir arıza araştırması yapicam kart üzerinde teşekkürler.
t-con tümleşik anakart ile ben diğer hurda axen anakartı ile denediğimde tcon ve mevcut kablolarını kullanarak panelden sorunsuz görüntü alıyorum yani kendi panel koblosuda calışıyor sorun anakartta ama yazılımsal mı donanımsal mı onu çözemedim.Problemleri elemek adına soruyorum, yazılımı ustalarımız paylaşacaklardır ama, T-CON kartı (Anakarta bütünleşik olup olmadığını bilmiyorum.) ve LVDS kablolarını çalışan diğer cihaz ile deneme fırsatınız oldu mu?
vestel 42pf9060 smart tv için tkgs destekli yazılım var mı?
Hi G gatos45 ;F&U
MODEL: FL2D5003UH
MAIN: 17MB130P
PANEL: VES500QNDC-2D-N12
PSU: 17IPS72
TV REBOOT ON LOGO ANY ONE FULL SOFTWARE?
Merhaba, Yazılımı indirdim içinden 1 adet bin dosyası çıktı bunu flash a atıp önce menüden 1505 yaparak yüklemeyi denedim yazılım yükleme başarısız oldu hatası verdi. Sonra boot sırasında OK tuşuna basılı tutarak denedim. kırmızı ışık önce hızlı hızlı yanıp söndükten sonra televizyon normal açılışına dönüyor. Belki daha önce bilgi verilmiştir tekrar tekrar sormayayım diye iyice araştırdım ama bu tek bin dosyasını nasıl yüklerim bulamadım.Bildirimdeki yazılımı yükleyip sonucu yazar mısın. Yazılımı yükledikten sonra televizyonu ilk kuruluma gönderin tekrar kurulum yapın.
Doğrudur yanlış yazmışım kodu.Merhaba;
Aldığınız hata kodu ui-800-3 olabilir mi?
1505 İle yüklenir.Merhaba, Yazılımı indirdim içinden 1 adet bin dosyası çıktı bunu flash a atıp önce menüden 1505 yaparak yüklemeyi denedim yazılım yükleme başarısız oldu hatası verdi. Sonra boot sırasında OK tuşuna basılı tutarak denedim. kırmızı ışık önce hızlı hızlı yanıp söndükten sonra televizyon normal açılışına dönüyor. Belki daha önce bilgi verilmiştir tekrar tekrar sormayayım diye iyice araştırdım ama bu tek bin dosyasını nasıl yüklerim bulamadım.
Doğrudur yanlış yazmışım kodu.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.Vestel 40FB5050 televizyonum açılışta vestel logosunda kalıyor kurtarema yazılımı alabilirmiyim ?