H
Hidayet016
Yeni Üye
- 22 May 2023
- 7
- 36
2018 de sıfır aldım, servis menüsünden factory reset attım ama kurulum bölümünde de wifi aktif etmedi.Tv yi yeni mi aldınız peki,2.ci el olarak veya reset attınız mı?

tabi ki, netflix üyeliğim yoktu, genelde filmleri 1 adet projeksiyonum var oradan izliyordum, hanım bu tv den de oturum açmış, sonrasında oldu tüm olanlar, acaba wifi kartı arızamı yaptı diye düşündüm fakat nette biraz araştırınca genel olduğunu fark ettim.
Normalde reset atıldığında tv sıfırlanır,ayarlar da sıfırlanır ama sizde neden olmamış acaba.Kumandayı anlarım,pilleri zayıflamıştır veya biri zayıflamıştır ama wifi için bunu diyemem,belki de wifi soketinde sıkıntı vardır,tv 49 inç ,büyük ,32 falan olsa yumuşak yere yatır,sök kapağını ana karttaki soketlere bak derdim ama panel 49''
Madem söktün kapağını lvsd kablosu hariç tümünü söküp tekrar taksaydın ,bir zamanlar bana söylenen oydu çünkü,"abi, soketi söküp taksın düzelir".Önce bunu deneyip baktın olmadı o zaman yazılım atılır(dı),çünkü yazılım atmak her zaman risklidir