teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tv yi yeni mi aldınız peki,2.ci el olarak veya reset attınız mı?Daha önce hiç bir işlem yapılmadı, sorunun çözümünü arayışındayım.
Tv yi yeni mi aldınız peki,2.ci el olarak veya reset attınız mı?Daha önce hiç bir işlem yapılmadı, sorunun çözümünü arayışındayım.
2018 de sıfır aldım, servis menüsünden factory reset attım ama kurulum bölümünde de wifi aktif etmedi.Tv yi yeni mi aldınız peki,2.ci el olarak veya reset attınız mı?
Müsadenle son bir sorum daha var ,netflix aktif olduktan sonra demişsin ya,bu nasıl oldu peki ,aktiflik olayı2018 de sıfır aldım, servis menüsünden factory reset attım ama kurulum bölümünde de wifi aktif etmedi.
Estağfurullah sorunu olan benim tabi ki, netflix üyeliğim yoktu, genelde filmleri 1 adet projeksiyonum var oradan izliyordum, hanım bu tv den de oturum açmış, sonrasında oldu tüm olanlar, acaba wifi kartı arızamı yaptı diye düşündüm fakat nette biraz araştırınca genel olduğunu fark ettim.Müsadenle son bir sorum daha var ,netflix aktif olduktan sonra demişsin ya,bu nasıl oldu peki ,aktiflik olayı
Emin olmak için sordum hepsini,çünkü kullanım saati 73 dakika yazıyor dikkatimi çekti Normalde reset atıldığında tv sıfırlanır,ayarlar da sıfırlanır ama sizde neden olmamış acaba.Kumandayı anlarım,pilleri zayıflamıştır veya biri zayıflamıştır ama wifi için bunu diyemem,belki de wifi soketinde sıkıntı vardır,tv 49 inç ,büyük ,32 falan olsa yumuşak yere yatır,sök kapağını ana karttaki soketlere bak derdim ama panel 49''Estağfurullah sorunu olan benim tabi ki, netflix üyeliğim yoktu, genelde filmleri 1 adet projeksiyonum var oradan izliyordum, hanım bu tv den de oturum açmış, sonrasında oldu tüm olanlar, acaba wifi kartı arızamı yaptı diye düşündüm fakat nette biraz araştırınca genel olduğunu fark ettim.
İlginiz için teşekkür ederim, kumandayı kontrol ettim temizliğini de yaptım, IR kontrolunu de yaptım boşta basmıyor yani meşgul etmiyor. Elektronik bilgim mevcut, aynı zamanda iş yerimizde mevcut, fakat herkezin alanı ve dalı farklı olduğu için bir bilene danışmak gerekir, ben wifi kartınıda buldum fakat sabit düzen değiştir dene yapmak istemedim. Eğer yazılım değil ise de sonraki iş olarak bu yol görünüyor.Emin olmak için sordum hepsini,çünkü kullanım saati 73 dakika yazıyor dikkatimi çekti Normalde reset atıldığında tv sıfırlanır,ayarlar da sıfırlanır ama sizde neden olmamış acaba.Kumandayı anlarım,pilleri zayıflamıştır veya biri zayıflamıştır ama wifi için bunu diyemem,belki de wifi soketinde sıkıntı vardır,tv 49 inç ,büyük ,32 falan olsa yumuşak yere yatır,sök kapağını ana karttaki soketlere bak derdim ama panel 49''
Ben dostlarımı etiketliyeyim bakalım,umarım düzelir
By_Trol TEKNOwest Sota
Süpersin ,eline sağlık o zaman Demek kapağı söktün açtın,bizim hanım bana açtırmadı ben de ablasına gittiği gün söktüm baktım Madem söktün kapağını lvsd kablosu hariç tümünü söküp tekrar taksaydın ,bir zamanlar bana söylenen oydu çünkü,"abi, soketi söküp taksın düzelir".Önce bunu deneyip baktın olmadı o zaman yazılım atılır(dı),çünkü yazılım atmak her zaman risklidirİlginiz için teşekkür ederim, kumandayı kontrol ettim temizliğini de yaptım, IR kontrolunu de yaptım boşta basmıyor yani meşgul etmiyor. Elektronik bilgim mevcut, aynı zamanda iş yerimizde mevcut, fakat herkezin alanı ve dalı farklı olduğu için bir bilene danışmak gerekir, ben wifi kartınıda buldum fakat sabit düzen değiştir dene yapmak istemedim. Eğer yazılım değil ise de sonraki iş olarak bu yol görünüyor.
Hayır sökmedim tipik olmak istemedim, kartı buldum ama henüz almadım yine de henüz tornavida yüzü görmedi, yazılım konusunda bazı cihazlardan tecrübeliyim en kötüsü elektrik kesintisi olduğu için iş yerinden ups getirip yazılım atarım. Sizin bahsettiğiniz olaya benzer çamaşır makinesinde bir olay yaşadım ve onda sök tak işe yaramıştı ama onda kömür tozu vardı, bunda o soketlere kadar toz olması zor gibi geliyor, darbe olabilir desem sabit duvarda asılı, hala düşünüyorum, bu arada interneti devre dışı yaptım şu an kapanıp açılmıyor.Süpersin ,eline sağlık o zaman Demek kapağı söktün açtın,bizim hanım bana açtırmadı ben de ablasına gittiği gün söktüm baktım Madem söktün kapağını lvsd kablosu hariç tümünü söküp tekrar taksaydın ,bir zamanlar bana söylenen oydu çünkü,"abi, soketi söküp taksın düzelir".Önce bunu deneyip baktın olmadı o zaman yazılım atılır(dı),çünkü yazılım atmak her zaman risklidir
O zaman %85 wifi kart bozuk ,ne diyeyim ben eternet bağlamıştım zırt pırt kopunca çünkü yazılımı 2 yazılımdan yapmıştım,profilden de kendime göre ayarladım,ses ve görüntü mükemmel,4k olmasa da mükemmel, zaten 4k yayın yok,çanaktaki diğer uydularda var ama bizde yok trt dışında ,onu da S11 alıcıdan izliyorumHayır sökmedim tipik olmak istemedim, kartı buldum ama henüz almadım yine de henüz tornavida yüzü görmedi, yazılım konusunda bazı cihazlardan tecrübeliyim en kötüsü elektrik kesintisi olduğu için iş yerinden ups getirip yazılım atarım. Sizin bahsettiğiniz olaya benzer çamaşır makinesinde bir olay yaşadım ve onda sök tak işe yaramıştı ama onda kömür tozu vardı, bunda o soketlere kadar toz olması zor gibi geliyor, darbe olabilir desem sabit duvarda asılı, hala düşünüyorum, bu arada interneti devre dışı yaptım şu an kapanıp açılmıyor.
size güncelleme yazılımı verdim.Merhaba, vestel 49ub8300 tv miz mevcut, son 1 aydır internet engel işareti çıkarak tv yeniden başlıyor ve ağ internet dediğimde kablosuz olarak seçtiğimde otomatik olarak devredışı seçeneğine atıyor, kumanda bazen işliyor bazen işlemiyor (kasıyor yada donuyor yeniden başlıyor) , bu sorun netflix aktif olduktan sonra başladı. cihazda hiç bir kart yada değişim olmadı, sn: 7730976 700398
Temassızlık var tv içerisindeki wifi kablosunu söküp tekrar takın sorun devam ederse ise yeni kablo takılacakİlginiz için teşekkür ederim, kumandayı kontrol ettim temizliğini de yaptım, IR kontrolunu de yaptım boşta basmıyor yani meşgul etmiyor. Elektronik bilgim mevcut, aynı zamanda iş yerimizde mevcut, fakat herkezin alanı ve dalı farklı olduğu için bir bilene danışmak gerekir, ben wifi kartınıda buldum fakat sabit düzen değiştir dene yapmak istemedim. Eğer yazılım değil ise de sonraki iş olarak bu yol görünüyor.
Evet doğrudurMb110 Söküp mb211 Mi takıldı.
Evet doğrudur
Gereken bilgileri halen paylaşmadınız. Ayrıca mesajda gereken düzeltmeyi yapmadınız!Büyük harfle yazılan mesajınızı hemen düzeltiniz. Yazılım isteği başlıklarında yazılım isteme kurallarına uygun bilgileri paylaşmazsanız yazılım paylaşılmayacaktır.
Sota , By_Trol üstadlar.
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Önemli - Vestel ve üretimleri Full yazılım nasıl istenir ...
Gençler ,uzun zamandır dikkat ediyorum ,tv yazılımınız çöküyor ve siz rastgele tv modeli ile yazılım istiyorsunuz ; -Abi 47pf9090 yazılımı var mı ... -Beyler elinde 32ac9090 yazılım olan var mı ... (sanki herkeste yazılım varmış gibi :) ) -Televizyonu kapattım,sabah bir baktım tv gitmiş,varmıdır...tavsiyeforumu.com