Teşekkür ederim interneti degiltirdim olduİnternet hızınıza göre indirme yapar
Teşekkür ederim interneti degiltirdim olduİnternet hızınıza göre indirme yapar
Bu kartı takıp denediniz mi?Elimde bi kartdaha var 17mb140 bunada dump dosyası lazım bari bu takarım TV ye diye düşündüm bunun dosyasını bulabilirsiniz acaba.?
The only software for 17mb70-5p is for the LTA400HM13 panel. If you want to try the software is posted below. The 17mb70 motherboard is known for imperfect processor contacts. It can be solved (temporarily) with a reflow to the processor.
Yazılım linkkusura bakmayin kafam karisti bir arkadasimiz dogru yazilimi yuklemisin dedi diger arkadas yanlis 140 anakartliyi yuklemisin dedi soyle resim atim bastan bana full yazilim linki verirseniz sevinirim.
herseyi bastan deniyim. cep telefondan universal kumanda olayini hallederim artik.
evet ilk taktıgımda soketler uydu renkler negatif ve ekran tersti sonra sağ olsun bi arkadaş panel dosyası diye bişey gönderdi onu yükleyince bidaha açılmaz duruma geldi standby yanmıyor bende şimdi dump dosyasını arıyorum bulabilirsem flaslıcam.Bu kartı takıp denediniz mi?
Soketler uyacak mı?
Görüntü gelecek gibi olursa panel yazılımı gerekir.
Sizde de hata var.evet ilk taktıgımda soketler uydu renkler negatif ve ekran tersti sonra sağ olsun bi arkadaş panel dosyası diye bişey gönderdi onu yükleyince bidaha açılmaz duruma geldi standby yanmıyor bende şimdi dump dosyasını arıyorum bulabilirsem flaslıcam.
mb140 spıevet ilk taktıgımda soketler uydu renkler negatif ve ekran tersti sonra sağ olsun bi arkadaş panel dosyası diye bişey gönderdi onu yükleyince bidaha açılmaz duruma geldi standby yanmıyor bende şimdi dump dosyasını arıyorum bulabilirsem flaslıcam.
m96 takılıydı zaten en son yazılım yükledikden sonra sonuç aynı olunca siz donanımda sıkıntı vardır deyince bende yedekteki mb140 kartı taktımSizde de hata var.
Keşke MB96 Anakart yerine MB140 Anakart taktım diye yazsaydınız. Paylaştığınız seri numaraya göre size MB96 Yazılım verildi. MB140 Anakarta uymaz.
oncelikle kumanda calismadigindan dolayi Universal TV Remote telefonuma indirdim IR Tv marka secinden vestel sectim ve kumanda edebildim ama verdiginiz yazilimi ok tusuna basili tutarak telefonda aldiramadim. diger turlu yukleme yapiliyorsa onu deniyicemYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sonucu yazın.
Ok ile yüklenecekoncelikle kumanda calismadigindan dolayi Universal TV Remote telefonuma indirdim IR Tv marka secinden vestel sectim ve kumanda edebildim ama verdiginiz yazilimi ok tusuna basili tutarak telefonda aldiramadim. diger turlu yukleme yapiliyorsa onu deniyicem
normalde ok calisiyor ama yazilim atma icin yapinca olmadi birazdaha deniyim bakalimOk ile yüklenecek
Tamam o zaman yanlışlık yok TEKNOWEST usta size MB140 spi yazılım verdi.m96 takılıydı zaten en son yazılım yükledikden sonra sonuç aynı olunca siz donanımda sıkıntı vardır deyince bende yedekteki mb140 kartı taktım
Arızalı dediğiniz kumandanın içini ve yaylarını temizleyin çalışır.normalde ok calisiyor ama yazilim atma icin yapinca olmadi birazdaha deniyim bakalim